snart är det dags!

Hej på er!

Jag är rätt så spänd faktiskt, snart bär det ju av till spanien.. har inte så mycket att säga, nervöst. Ska gå och sova, och verkligen njuta av de dagar jag har kvar i min egna säng!! hur sk ajag klara mig? :(

Är otroligt trött förlåt för dålig uppdatering, I'm so sorry!

Godnatt puss<3

sista helgdagen, buhu :(

Hejhej :)

Det var ett tag sen :) Hoppas alla har haft de gooodie : )
Jag har haft det bra, inte gjort så mkt så de har typ inte funnits så mkt att skriva om. Såå surt att det är söndag idag, hade gärna velat ha en dag till. Det är rent ut sagt deprimerande. Alltså jag vill bara sjunka under jorden eller något.
Jaja, ja ska snart gå och titta på vad ja ska ha med mig till españa och sådär, sedan ska jag titta lite på tvn och sen blir det säng dags för min del.

Vi hörs nog imorgon skulle jag tro, ingen träning ialla fall så det blir nog plugg istället. Men ett inlägg ska jag nog fixa. Ha det gött ! <3

Besos <3

fy på mig

Fy fy fy på mig. Har inte bloggat på ett bra tag, men asså jag har inte haft lust liksom, skolan tar nästan all min tid och den tid jag har över går till fotboll, äta sova haha. Så jag orkar liksom inte alltid.
Har inte mkt tid måste sova annars kmmer ja inte upp imorgon :)

Godnatt <3

Äntligen fredag !

Hej !

Alltså det har vart en óvanligt jobbig vecka tycker jag. Kan nog bero på att jag har gått och lagt mig ganska sent varje kväll ialla fall vad jag är van vid och sen äre så jävla jobbigt att komma upp på morgonen. Har försovit mig 3 av 5 skoldagar hehe. Men nu ere ju fredag och de betyder: sova hur mycket man vill! jippie! Ska bli så skönt.
Det tråkiga är bara att Hanna, Isabelle och Ida har åkt på konfermations läger så nu är jag typ ensam på lovet, fast ja kommer hon ha kul ialla fall :)

Äsch ja orkar inte sitta här nu, ska nog gå och hämta ngt att äta haha.
Vi hörs kanske senare ;)

Besos <3

blåbärs nissen :O

heeej :)
Allt bra? kommer inte ihåg om ja skrev så mycket igår men som sagt, stressigt. Våra träningar på tisdagar börjar ganska sent, klockan 8 och slutar kvar över 9 så jag kommer troligtvis inte hinna blogga efter. Idag blir det också träning och jag har hunnit äta och titta på tv hehe, typ det enda jag gjort sen jag kom från skolan :P Även om jag har massa läxor, slarvmaja på carla:P hehe.
Hehe, jag har ätit massa blåbär idag bland annat, så nu är ja helt blåå i munnen, fortfarnade för de va ju ett tag sen. Inte fräscht haha.

Men hörrni, nu måste jag gå och gör mig iordning, träning klockan 20 över 7 och jag ska möta mirre snart, + att mitt rum måste städas så, det är dags för mig att röra på mig. Vi hörs!

Ciao <3


Bilder från Finland

Förlåt om jag inte bloggat så mycket på sistonde. Har haft så mycket, massa redovisningar som ska lämnas in, extra timmar har jag också spenderat i skolan för att hinna med allt. Ganska stressigt så ibland blir det inte mycket bloggande häller. Idag har jag vart i skolan som vanligt, vi hade sista lektionen i västertorpshallen som var gympa. Sedan var jag tvungen att gå tillbaka till skolan för att gå på läxhjälp, som tur var så skulle mirjam samma väg och hanna cyckel så jag fick åka med =) Annars skulle jag aldrig hunnit!
Kom hem klockan halv 5 så nu är jag helt körd hehe.  Jag kan tyvärr inte skriva mer, ska gå och göra lite wok till mig sen måste jag börja göra mig iordning till träningen som börjar om några timmar.

Ha det bäst!

Besos <3

  
Min underbara Nea på halloween, hon var utklädd till död, detta va i slutat av "festen" så sminket han ju gå bort en del hehe:P



hot hot hot... haha not :) rim rim rim (A) stavas de så ? haha


Neas kompis Ina, utklädd till ? haha jag frågade aldrig. Skunk kanske haha? :P


Alexandra, vet inte vad hon var utklädd till häller haha. Jag är nog bara dålig på sånt :S ?


Detta var tyvärr de enda bilderna jag har från finland. Jag vet , fy på mig :(


Höstlovet slut.

Hola :)

Det var hur svårt som helst att gå upp på morgonen idag. Höll nästan på att somna i duschen hehe :P Men, nu är höstlovet slut så det är bara att ta nya tag och börja kämpa vidare dethär tre veckorna innan jag åker till España!!! med Emma, jippie!! Ska bli så kul, har ännu inte börjat skriva ha med mig listan men ska börja snart :) Tänk va spännande liksom, jag undrar hur familjen jag ska bo hos är? hoppas dom är snälla mot mig, och hoppas att skolan tillåter mig att ha en ryggsäck med mat med mig til skolan för annars vet jag inte hur ja ska klara mig haha. De äter klockan 16.00-16.30 vilket vi inte är vana vid eftersom vi äter runt 12 tiden här hemma. Läskigt. Det är faktist det jag är mest oroad över. Men det ordnar sig säkert, emma kommer säkert ha det likadant hehe:P

Imorgon ska jag gå på första innomhus fotbollsträningen. Vi har fått ganska dåliga träningstider, t.ex. på lördag kväll , inte bra... men det finns ju inte så mycket att göra =)
Nu måste jag börja med läxorna, har en teknik redovisning som jag måste lämna in senast imorgon så det är bara att sätta igång med pluggandet.
Ha de gött!

Besos <3


Hemma isverige igen :)

Hej sverigeeee :) haha.

Hoppas allt är bra. Resan hem gick jättebra, fanns också en ungdoms hörna på båten där jag spendernade hela kvällen tills det stängde hehe.
Det blev visst inte mkt bloggande alls i Finland, men liksom jag var tvungen att njuta av de dagar jag hade där så, de blev inte så mkt. Men jag kan ju berätta nu istället :)
Det var jag , mamma, syrran, och syrrans pojkväns mamma hehe :) Ialla fall, vi åkte dit hem till min söta mormor, på kvällen beställde mamma biljetter till tallin för att de ville åka dit och se, men jag skulle till Nea så hennes mamma kom och hämtade mig runt 9 på kvällen. Nea hade vart på fest så vi åkte och hämtade henne efter det. (någon skolhalloween fest)
Japp, så jag sov hemma hos Nea , dagen efter alltså fredag så åkte vi till ngn byhåla haha nejdå men ngt öde place där hennes kompis skulle färga håret, fyfan va tråkigt de va och sitta där i 2 timmar och titta på, nej de säger jag aldrig mer. Nea sa de att hon skulle verkligen inte tagit med mig om hon inte lovat hennes kompis innan . Efter det så åkte vi ialla fall till stan och shoppade, ett par jeans leggings blev de för min del. 30 euro gick dom på, motsvarar kanske 290 kr. Och nea köpte likadana. När vi kom hem så va de full rulle. Fick kanske en halv timme att fixa oss till festen som vi skulle på. Klockan va 9 när vi kom dit, där hade festen redan börjat men alla va glada iaf. Jag, Nea, hennes tre kompisar va där och några andra som jag inte kände. Vi hade riktigt trevligt, mot slutet så satte vi oss på golvet och körde en lek och så skulle man göra massa grejer *host* haha. Jaja, sen kom en taxi och vi va hemma klockan 3. Nea va helt jävla körd när vi kom hem somna i sängen och ja hann ju skriva ett litet inlägg som ni ser hehe, innan jag också somnade. Förrästen så var jag uttklädd till devil, och nea till död haha :D, fick tyvärr inga bilder på de, eller Neas mamma tog på hennes kamera.
Det var min resa, sen dagen efter *ajaj* vi sov till 2 på morgonen min båt gick halv 6 och Neas mamma skulle köra mig till mormor kl 3. Fick jäkligt bråttom , jag och nea halv sovande var så illa tvungna att stiga upp och klä på oss, och för min del packa. Men det gick bra till slut vi han med båten :)

Har väldigt mycket att göra, måste plugga sedan ska jag äta med folk och hinna färga håret där emellan. Hur ska jag hinna?! :S jaja, de ordnar sig!
Lägger upp lite bilder från halloween senare!

Besos<3

fest

Hallooj alla nattugglorna. Kom hem från fest med nea för nyss. Skiver mer imorgon babes.

Besos<33


RSS 2.0