klarar mig inte utan dig i mitt liv

okej hejhej haha. E i colombia land nu, och de e feeett nice :) (btw man kan inte skriva dom sista bokstaverna har haha )Just precis har dar vi e just nu e de inte so varmt men imorgon bitti drar vi till ngt place dar de e supervarmt, skont :) Har hunnit vara har i 2 veckor snart och jag vet inte hur langa ja klarar till utan min alskade bestis. Usch, hatar att vara ifran min alskling. Saknar dig maja so de gor ont, du forstar inte, du e pa andra sidan jorden liksom och ja tanker po dig varje dag gumman. Hoppas du lasar dethar so du vet hur mkt ja saknar dig gummsi, du & jag igenom allt sweetheart.

Nej nu maste jag ga och packa vaskan, och busa lite me mina kusiner haha. Dom e galna allihop kan jag lova.

massa pussar fran colombia :)


jag måste ha varit blond i mitt förra liv

- mamma: carla jag går ut och springer du klarar väll att fixa maten när den blir klar?
- jag: visst, säg bara vad ja ska göra?
*mamma lägger in kycklingen i ugnen och riset i kastrullen med vatten*
- mamma: när riset börjar bubbla lite ska du sänka värmen, och när kycklingen har varit inne i en kvart så kan du ta ut den okej?
- jag: ska de bubbla mycket eller lite?
- mamma: du kan sänka när de börjar bubbla lite bara..
*jag tänker ett tag*
- jag: aa okej, eh ska jag sila riset när de är klart?
- mamma: va? nej? asså riset är klart när vattnet är borta.
- jag: okej men...kycklingen då?
- mamma: den tar du ut efter 15 minuter.
- jag: okej aa men hur många grader ska kycklingen va?
- mamma: jag har redan satt ungnen så du behöver inte göra ngt där.
- jag: men.. ska jag inte sänka ungnen sen också eller?
- mamma: nej..låt den bara va och ta ut den efter, okej nu blir de 10 minuter ungefär.
- jag: men vadå? nyss va de 15 -.- ...
- mamma: ta bara ut den om 10 minuter och glöm inte!
- jag: okej..de blir väll bra.

mamma ger mig en skeptisk blick och stänger ytterdörren.

Ehe...har inte mkt att tillägga. Haha, ibland har jag mina snilleblixtar. :P


Max Factor

ett litet tips på den bästa mascaran jag någonsin köpt från Max Factor.



Kostar runt 180 kr har jag för mig, helt klart värd pengarna, som sagt, den bästa mascaran jag använt och precis som namnet, False Lash effect så får man, betydligt längre ögonfransar utan klumpar! Eftersom det är en gummi borste vilket jag älskar för att dom aldrig klumpar. Finns överallt, Åhléns, H&M, till och med i mataffärerna.

...


när jag ändå har tråkigt..

tjabbaah nu bjudar ja på lite bilder från veckan i brist på roligare saker.

Jag städade upp i mina garderober. Duktigt tycker jag :) (fast nu ser de likadant ut igen, *suck* )

   

Bara att kolla på golvet och i sängen vek jag ihop 12 par jeans, och sen ska vi inte kolla i tvättkorgen där jag hittade ytterligare 3 par jeans.. haha & sen så fotbolls kläderna. Mycket aspudden haha :) 

Dom andra hyllorna och den andra garderoben fick inte va me för dom blev inte lika fina haha :D

Och här hade vi en liten bild på mickis häromdagen.



Igår.. så såg jag ut såhär. rosa tygskor, jeans från bikbok, linne från zoul och vit tjocktröja bara. Ännu en gång blev de såndär skit bild men what evaa..






på Café 60. Varm chocklad och en kockosboll. Alla vi tog samma, haha men jag måste erkänna att bella fick en riktigt snilleblixt asså...

kassan: hej 
Ida: hej, en varm chocklad och en kokosboll
kassan: japp 50 kr tack

kassan: hej
carla: aa jag tar samma som Ida..
kassan: okej de blir 50 kr

kassan: hej
isabelle: aa jag tar en varm chocklad och en kokosboll
kassan: aha...



senare på kvällen hemma hos ida hehe...

 

när vi fördriver tiden på carlas sätt...

Men yeah, såhär ser de ut när man sitter inne, solen skiner halvt ute, men man är aldelles för jäkla lat och fet så man pallar helt enkelt inte att lyfta på arslet och gå ut. Då fördriver man tiden på facebook chatten med älskade jonathan haha ;D

haha stackarn är fast på gotland i sisådär en månad. Haha... han måste vara aningen desperat gubben :D

minnes stunden

Åh fyfan va sorligt! Sitter och kollar på micheals ceremoni på datan eftersom ja missade själva början på tv. Kan inte fatta de, de är så himla sorgligt, sitter här och stor bölar för mig själv och kan inte sluta. Så jäkla sorligt när hans lilla dotter berätta för alla hur mkt hon älskar honom, sååå sorligt! Kunde verkligen inte hålla mig då, tur att ja sitter här själv, hade nog skämt ut mig om ja satt här med ngn annan haha. Så som jag är, stor bölaren haha.

Nu ska jag sova darlings. Hoppas ni såg cermonin. Så fint!

Denhär låten är så fin tycker jag.


bråttom

Måste springa, ska dra in till stan och fika med isabelle och ida ! vi hörs sen !

puss

hehe




* innerst inne är jag nog världens barnsligaste person och älskar att kolla på bamse och svampbob hehe

* När jag var liten var jag livrädd för julkalendern "mysteriet på greveholm" och kunde absolut inte kolla på de ensam. (det handlade typ om ett tecknat skelett som hade tillfångatagit en prinsessa...haha!)

* nog den pinsammaste av dom alla men...ändra fram till 8an, så har jag trott att Trosa låg i Grekland...:$

* leverpastej, kaviar & soja är de vidrigaste jag vet och en gång när jag åt soja så spydde jag nästan.

* när jag var liten trodde jag att pasta växte på träd...

* jag har bott i spanien ett år när jag va 7 år.


godmorgon

tjulululu

Har varit helt galet seg idag. Sov till klockan 12 och sen dess har jag pendlat mellan sängen och datan hela morgonen och lyckade somna om i typ en halvtimme medans ida satt och skrev på msn hehe.. dagens planer för idag då, jag och ida hade faktiskt tänkt att dra och fika på Café 60 ikväll och efter det blir de bio! Jättemysigt, bara de att vi inte har kommit på vilken film vi ska se..hm, jag är ju rätt barnslig av mig & ida också för den delen så man vet aldrig vad vi hamnar på för bio haha!

Anyway, borde nog hoppa in i duschen nu och sånt eftersom ida redan är ute och donar med sin mami.

pusspuss


if you're not the one

Hej gullisar

Inget känns bra nu. Vet inte va ja ska göra, känner mig bara helt idiotiskt, orkar inte göra något, känns som att jag är död på insidan men utsidan smörar ju på ett fett leende. Känns som att ja kommer att förlora ngt som betyder så mkt för mig men ja vill bara inte tänka på de och samtidigt ka jag inte göra ett jävla skit åt saken. I know, this doen't make any sence men mickis vet vad ja menar tror jag.. aja

Tänkte inte skriva så mkt nu för ja vet att dehär inlägget blir cp då.Kan berätta att ja va ute igår med älsklings mickis. Vi gick mest runt och snackade om allt och inget, och tog de lugnt. Jättemysigt vade, sen stötte vi på lite random people som börja snacka me oss och grejer, inte så intressant.

Aja vi hörs sen! Pussen



söta mickis & ludde..


städar

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag fortsätter med mitt städande som jag sa att ja skulle ta tag i imorse!
Haha känner mig riktigt duktig, fast jag har liksom tröttnat lite haha, drog precis ut alla mina kläder på sängen och nu, försvann min ork att vika och lägga in dom fint i garderoben igen haha! Aja de kommer nog ta ett tag men jag ska visa hur fint de blir sen haha! :)



där bjuder jag på en riktigt schnygg bild haha. Ludde, samy & jag hehe. Inte världens bästa bild, inte jag som tog den heller men äsch ;D 


morning

Godmorgon

vaknade för kanske en halvtimme sen av mina j*vla grannungar. Seriöst, jag flyttar härifrån snart haha. Grannar som spelar gitarr 12 på natten och barn som skriker ute på gården när man ligger och försöker sova?! whata fuck liksom, kan dom inte sitta hemma och få lite stryk istället haha..

Aja, dagens planer för idag, ska antagligen träffa mickis och lovisa lite senare, men tills dess ska jag ba sitta och lata mig och kanske försöka ta och städa upp lite i mitt rum och min garderob framförallt.

Vi hörs sen då :)

Puss

dagens shopping



ett par söta klackar från bianco och en typ shorta från ngn affär som jag inte minns namnet på haha!



 

haha ignorera mitt fina gröna plåster som jag har på hälen hehe :P fick skavsår av mina satans nya skor som jag köpte tidigare (dom med rosorna på!). Skit dåliga!

Japp, dehär va dagens shopping. Älskar att shoppa :)

lite mer shopping

Hej gullungar

Kom nyss hem från stan med mamma. Egentligen så behövde jag inget speciellt från stan men de fick bli lite shopping ändå, muntrar alltid upp en :) Det blev ialla fall en blå tröja och ett par högklackat :) kan visa dom sen :)

Nu är maten klar och sen ska jag nog träffa mina två favoriter lovisa och mickis.

Hörs sen då, pusspuss

If you're not the one then why does my hand fit yours this way?


kan inte alltid le

hej sötisar

Jani, va säger jag, jag är sämst på att blogga haha, men shit sommarlov, nu äre lite som de är, man vaknar runt 11-12 och hinner knappt fixa sig innan man drar ut med sina fina vänner.. och så blir de bloggande på kvällen. Som idag, och alla föregående dar också. Ska försöka förbättra mig, I promise <3

Ialla fall, jag åkte och träffade mina söta vänner, ludde, mickis, lovisa bella och samy. vi åkte till långsjön och skulle egentligen grilla där men sen drog vi hem till ludde och satt på hans bakgård och grillade & spelade kort. Mysigt värre va de, förutom att vi va ganska högljudda ehe..men jaja, ludde hade ialla fall jättefint hus och efter vi hade varit där i kanske en timme så drog vi tillbaka till långsjön. Där badade grabbarna och vi träffade lite olika folk.

Just nu känns de inte så bra, allt känns bara jobbigt men som tur har jag min underbara vän mickis som alltid finns där och jag älskar henne så mkt . Satt ialla fall och snackade med henne på balkongen en bra stund och vi satt där och bara snackade om massa saker, väldigt skönt ialla fall.
Nu ska jag sova, imorgon är en ny dag. När jag träffar älsklingarna. Puss

pokerkväll

Hejhopp

hade ingen tid att skriva idag så ja skriver nu ist. Idag har jag iaf badat i långsjön med mina söta vänner, och under tiden vi va där så dödade lovisa en anka? Och hon kallar sig vegetarian? hahaha, shit, vi satt och käkade jordgubbar, sen får geniet den brillianta ideen att, " oj jag kanske ska kasta en jordgubbe på den och se ifall jag träffar!" och kastar iväg en jordgubbe som prickar rätt i huvet å stackars ankan som flyger ner i vattnet och kommer inte upp igen! Även om de va hemskt så garva vi lite åt de, rip anka hehe.

Ialla fall, efter de åkte vi hem och fixa oss och åkte hem till älsklingen mickis och hade pokerkväll. det var, jag, lovisa, bella, mickis, samy, erik och så ludde :) Jag åkte ut först, *snyft* men sen så va jag med ludde och vi vann nästan hihi.

Nu ska jag fortsätta snaca me söta mickis och sen sova. Imorgon kommer min älskade bästis hem!

Godnatt<3

ännu fler bilder!



  



  



   



  



Japp, där va lite bilder från mitt konfa läger. Känner mig duktig som har laddat upp massa bilder haha! Hoppas de va bra eller ngt hehe. Puss


nattligt inlägg

Jag och min älskade mickis har bestämt oss för att sitta uppe hela natten så varför inte lägga upp lite bilder medans jag endå är uppe? :)

Några få bilder från min midsommar!



ja ni, va säger man, svensk tradition.



vi hade pick nick. Väldigt mysigt!




va ba tvungen att flasha lite med min fina krans som jag gjorde all by myself. *stolt*



 

och sådär såg jag ut. :)




RSS 2.0