damn you're hoot








Gårdagens shopping

Goodmorning :)

Haha hade galet ont i fötterna igår efter allt spring, men jisses va mkt foolk! Helt stört, man kom ju inte ens fram på drottning gatan knappt :s

Men här kommer lite bilder iaf :)



Ida som inte ville vara med på kort :(



köpte en väska från WERA Stockholm 399kr på Åhléns.



Ett basic linne från gina 99 kr (hemsidans modell för dom här tröjorna är skitfula haha)

Och så köpte jag ett par svarta jeans leggings från VERO MODA, 249kr :)

nu tänkte jag gå och duscha och sen plugga, snark.. chao

you are the king man


bad update

Hellu, allt bra me everybody? Hope so, här är alltlugnt, kunde varit bättre men jag klagar inte.
Händer inte så mkt just nu, kanske därför också som ja inte har skrivit så mkt :) Jaja, va ska ja berätta då, imorgon blirre shopping kan ja ju lova, pengar rullar in som dom ska nu lalala, shiiit stan får passa sig för imorgon ska ja ha kläääder, haha gulliga ida ska bli mitt sällskap, hoppas hon pallar, haha ;)

Ajah, don't have anything more to tell yah, smell you later babes. <3

tjejkväll at Bella's

Tjatja

Har lite bråttom men ja tänkte skriva ett litet inlägg iaf. Är påväg till min kompis som har bjudit mig och några andra till hennes place så dit är ja påväg nu och ska ha de riktigt nice. Vet inte när ja kommer hem men de blir nog rätt sent så dont expect anything from tonight. Annars då, helgens planer, imorgon blire chill ute me några vänner och söndag no plans. Vi får se, men nu måste ja skynda, hare gött.

Lägger in lite bilder sen också, chaooo


jag blir ju nästan arg här haha

Och han trodde att han skulle bli den nya Darin? Skojar dom med mig? Haha även om ja nu inte gillar darin lika mkt som ja gjorde för några år sen så säger jag bara, there will never be anyone like him, :)





en flitig carla :)

Tjulululu :)

Asså skoja inteeeeee, vet ni hur sjukt mkt ja har pluggat idag? Jisses, jag är verkligen överlycklig, jäkligt stolt också, har suttit från 16.00 - 18.30 och pluggat reeen matte. Bara matte matte matte, haha jag lovar vissa stunder va dendär jävla boken påväg ut ur mitt fönster eller påväg att rivas sönder och jag vet inte vad men, ska man ha bra betyg gäller de att ligga i, tyvärr. Haha snart ska Hanna få förklara ngt j*vligt krångligt som ja inte fattar, via msn, wish me luck.. :) eller kanske, wish Hanna luck haha..

Aja efter de ska jag hoppa in i duschen och byta om haha, sitter fortfarnade i min sovtröja :P. Och sen ska jag nog ut en sväng, skriver mer seen, chaoo



en söt bästis i fredags :)

fika med bästavän

Tjolahopp :)

Hoppas allt är gött me mitt folk, här ere brabra, ska snart dra ut och fika med maja som är påväg hit :) min gullunge, haha hon skulle bara odla lite grejer på farmville haha, söt hon är :)

Annars då, allt är lungt i mitt lilla liv, händer inte mkt, juste fan skulle ju faktist ivägpå ett ledar läger med konfan, men som vanligt är jag för SEG SEG SEG och de fanns inte platser mer, fatta om jag blev på pissigt humör, men och andra sidan, så skulle ja ha missat mycket kul hemma ifall jag drog så, de kanske inte är så farligt?

Aja, är de någon annan än jag som kanske ska dra på denhär tele2 grejen på grönan på lördag? :) Dom flesta av mina vänner ska ialla fall dit så jag tror jag hakar på asså, va gör man annars liksom :)

Men hörni, fick nyss ett mess av babe som är påvääg. Nu blirre fika time yeaah.

Hörs sen då, chaooo

oh yes lite bilder från denna vecka tror jag eller vare kanske förra, dont remember :)



fixade iaf mina naglar, aldeless själv :) lite nöjd blev jag iaf :)



lite plugg med ben and jerry's haha :) kände för att skryta lite:D



en bild på bella när vi hade de mysigt på Hannas balkong :)


låtar som väcker minnen



2006/2007



sommaren 2008, den sommaren som jag och älskling började känna varandra <3



sommaren 2008 med laget

niornas spex

Tjingeling :)

Hoppas allt är bra me alla, själv ere niceee, är trött bara, somnar typ på datan haha.. men då är väll allt som vanligt då, är alltid trött typ :S

Ialla fall så hade vi spex idag, haha jag och ida var dum blondin och smart brunett. Eller så skulle de bli från början ialla fall haha. Jag vart ialla fall dum blondin medans ida fick bli, typ porr lärare hahaha. Aa bilder kommer ju antagligen dyka upp på fb och lite öerallt :)

Nu ska ja fan ta och sova en stund, peace



Maja som bäääbis och jag som dum blondin haha :) orkade nte rotera den så de fick bli så :)



beebisarna




helt såld

Haha omg, vad hände? spanade in Kenzas blogg och lyssnade på Tokio Hotels nya singel typ. Grejen är att jag faktist inte är så stort fan av dom, gillar väl ett par låtar med dom, men när ja lyssna på denhär asså, helt såld. Har spelat den om och om igen, den är så jäkla grym! Fattar inte vad det är med låten som gör att ja gillar den men de ba klickade, den ska in på min ipod nu och fort. Vill ha den spelandes i mina öron redan imorgon haha.

Puss på er gullungar, nu ska ja sova <3


chillkväll i vilket fall som helst

Helluu alla sötungar,

har inte bloggat påett tag, venne vrf allt är lite rörigt just nu, kan berätta mer om de ngn dag för just nu pallar ja verkligen inte, men jani gummor och gubbar, ska nog börja röra mig mot duschen, min killkompis fråga nyss om ja va hänkar på film, SKRÄCKFILM! haha är livrädd för sånt skit och får typ hemska tankar haha så ja venne men ja ska nog ta och bli lte modigare och plus att ja intehar ngt bättre för mig så ja tror ja är på asså.

Vi hörs sen hörrni, och ja har inte glömt colombia del 3 haha:D puss

RSS 2.0