trött tröttare tröttast

Tjingeling

Jag är sååå himla trött att ja skulle kunna somna här och nu,somnade nämligen klockan 4 i morse pga att jag inte kunde sova + att min trevliga granne satt och spelade gitarr som om de va mitt på dagen precis under mitt rum! Kl 4 på morgonen vafan! Visa lite respekt hallå?! Allt ska man stå ut med verkar de som.

Det blev inte så innehållsrika inlägg idag, I'm so sorry för de =P
Ska gå och ta en dusch och sen blir de sleep time för min del. Och sen börjar ja 9.50 imorgon!! Me like sovmorgon.
Ha de gött

Chao



Vill bara säga att han är väärldens hetaste, och min blivande pojkvän haha :P *dregeel*


090107

Helluu :)

Idag har de alltså varit min första skoldag, och såklart, eftersom jag heter Carla så klantar jag mig såklart och kommer 1 timme försent! Yess, bra start, snälla ge mig ett diplom? Det måste ju ändå vara rekord.
Såhär va det , jag frågade en kille i min klass när vi började igår, då sa han vi börjar efter schemat. Jaha tänkte jag , då börjar vi ju klockan 9 eftersom vi alltid börjar 9 på måndagar.. måndagar jaa, men inte på onsdagar som jag inte hade lagt märket till att de va.. så imorse när jag stod och fönade mitt nytvättade hår smsar Erik och frågar: Var är du :S ? Då tänker jag ju såklart: haha jätteroligt erik, han skojar bara. Sen ringer jag ialla fall upp honom för att dubbelkolla att han skojat, men sedan hör jag massa röster i bakgrunden och erik sitter visst på No lektion.
och sedan får jag ett till sms av erik efter att ja lagt på samtalet: "vi har redan börjat". Jag blev helt hysterisk och började springa runt som en galning.
Jaa, de va min morgon det, och för att göra min dag ännu lite irriterande så glömde jag matteboken hemma, min väska och + att min handledare trodde att jag skolkade från No:n. Jag orkar inte gå fram och förklara efter hennes mördar blick , så ja antar att ja får skylla mig själv hehe.

Hoppas alla som började skolan idag har haft det bättre än jag ialla fall... hehe :)

Vi hörs senare,och gissa vem som har sovmorgon imorgon !? jag såklart :)

Chao !

Home

Hejhej!

Sitter hemma nu efter att ha varit hemma hos min kompis, vi tog de mest lugnt drack te och snackade. Tog med matteboken i hopp om att jag skulle ta itu med de, haha vem försökte jag lura? har inte ens öppnat bokjäveln...vet inte va ja ska göra, tänker inte öppna den längre, jag får ta itu me problemen sen, får gå på läxhjälp eller något. Nu ska ja bara slänga mig på soffan och försöka va lite possitiv. Ganska svårt när man vet att man ska upp klockan halv 8 imorgon för att gå till fängelset. Jaja, de finns inte direkt så mycket att göra åt saken, skolka är inte så bra, då blir de ju bara värre hehe.
Hoppas alla har haft de bra på lovet ialla fall, de har ialla fall jag. Eller aa, i stort sätt.
Dethär får nog bli sista inlägget för idag, annars kommer jag bara börja blogga precis innan ja går och lägger mig och då kommer jag fasna vid datan vilket jag inte vill göra ikväll hehe :)

Om jag är pigg så bloggar jag imorgon bitti :)

Kram



En bild på Hanna, Irma och Fanny i Italy, längtar tillbaks som fan mucho härliga tider =)

trötter

Godmorgon :)

Är riktigt trött, vaknade ganska tidigt i morse av att mamma kom in och väckte mig..mycket snällt av henne. Sen kunde ja ju såklart inte somna om heller.
Var ute en sväng också och de verkar vara lite varmare än igår så jag hoppas att det fortsätter att bli varmare , orkar verkligen inte med vintern längre.
Dagens planer då, idag måste jag verkligen ta itu med min matte.. sedan ska jag träffa en kompis som ja inte varit me på lääänge. Trevligt trevligt.

Ska va inne ett tag till på datan och sen ska jag plugga matte.. jippie! och för alla som inte förstår: jag var ironisk..

Jaja, vi hörs lite senare innan jag drar iväg till min kompis.

Tjingeling :)



Bild på laget när vi va i italien i sommras <3

nattugglan :P

Hellu :)

Haha , jag har varken pluggat någon matte eller gått och lagt mig tidigt.. och på onsdag börja skolan, kommer nog inte bli lätt. Men men, de är fortfarande lov hihi. Tänkte fortsätta spela lite gitarr och sedan ska jag nog gå och lägga mig , börjar bli lite trött och har ont i huvet hehe. För mycket data säger jag bara.

Men vi hörs imorgon när jag har vaknat :)

Pussen :)

colombia/fotboll :/ ? <3

Jag tänkte på en grej liksom, nu när jag liksom fått veta säkert att vi ska till Colombia i sommar så vet jag inte riktigt om ja ska vara glad eller ledsen. Jag är nog båda och men mest ledsen. Liksom, vi åker ju samtidigt som alla härliga fotbollscuper drar igång, och de är så jävla surt, de är verkligen skit! Jag kommer inte kunna va med och va me laget. Men å andra sidan så kommer ja träffa mina kusiner som jag inte träffat på 5 år... hm, vad är bäst? jag vet inte faktist.Inte som jag har ett val precis. Det känns fortfarande jobbigt.
Bajs, det är bara bajs allt dethär. Bläää.

Jaja, ska inte tänka på de mer. Systers pojkvän va ialla fall här nyss och han lärde mig en ny låt som jag sitter och spelar på mina nya guitarr. Den är faktist riktigt bra. Fast car av tracy chapman. Men jag är inte så bra på att spela så ja måste fortsätta av öva öva öva haha :P

Vi hörs lite senare, ska försöka hinna med att plugga lite matte snart också ( tro inte att ja pluggar matte frivilligt haha, ne grejen är att ja ligger väldigt långt efter så jag blev tvingad..) Ska också försöka gå och lägga mig tidigt idag, så att de inte blir som i morse att ja vaknade klockan 2, man hinner inte så mycket då liksom. 

Jaja vi hörs senare som sagt :)

Kram



En liten bild på Tracy Chapman, trodde först att de va en man, men sen såg jag att han eller hon hade bröst haha. Då förstod jag! smart carla haha...

hemma från stan

Hellu :)

Kom precis hem från stan. Jag och Julia gick väll mest omkring och tittade runt lite, till slut gav vi upp och satte oss på wayne's coffee. Vi beställde bla varm chocklad och hon i kassan frågade ifall vi ville ha grädde på och då sa vi ja, hah :P men sen typ ööste hon på massa marshmallows också..haha lite för mycket blev det ialla fall..och jag som hade lovat mig själv att inte äta onyttigt, undrar hur det kommer gå i fortsättningen?  hehe

Jag köpte ialla fall en kräm som man har i håret för att skydda de mot värme, när man t.ex. plattar eller fönar de :)
Tänkte bara ta de lite lugnt nu resten av dagen, ska göra iordning lite mat också till familjen, själv är man helt propp mätt efter fikat :P

Vi hörs senare!

Kram


lite bilder på fikat hehe :) (klicka på bilderna om ni vill se dom större)

   bilderna blev en aning suddiga, hoppas de inte gör något :)

 såhär såg flaskan ut som jag köpte, hoppas att den är bra också !

Godmorgon

Vaknade för ungefär en halv timme sen och sen dess har mitt internet krånglat så ja kunde inte skriva tidigare :/

Dagens planer -  det var planerat att ja skulle träffa michelle idag men sedan så kom jag på att ja skulle träffa min älskade Julia så då fick ja ringa och "avboka" planerna med Michelle. Jag och Julia tänkte ialla fall åka in till stan och se om vi hittar något fint :) mys!
Efer de vet ja inte va som händer, kommer antagligen inte blogga så mycket under dagen. Men vi får se!
Nu måste ja gå och göra mig iordning :)

puss&kram!


bra och dåligt :) :(

Tänkte slänga in ett litet inlägg innan jag drar. Fast ja har inte så mycket att skriva hehe.... har just fått veta att ja kommer att åka till colombia i sommar, vilket också innebär att ja inte kommer att kunna vara med på några av sommarcuperna vilket gör mig väldigt ledsen och ja orkar inte ens tänka på de så jävla jobbigt är de! ååh ja är ledsen :( men ändå så ska de ju bli grymt att åka till colombia liksom, de är riktigt jobbigt. Ja ska nog och gå lägga mig nu så ja glömmer dehär. Bättre så, orkar inte ta tag i problemen nu.

Okej nu måste ja skriva en bra lista så ja blir lite gladare :P

1. Jag fyller år snart
2.då får jag presenter och fyller 15, skojigt.
3. ...

lite gladare blev jag ialla fall haha... jaja nu ska ja sova. Eller läsa :)

Godnatt och sov gott §

söndag :)

Tjenare :)

Nu är rummet fixat men garderoben återstår. Tog en lång dusch och efter de så ringde en kompis och ville göra något, och eftersom vi båda är väldigt fantasilösa så hamnade vi på tunnelbanan he..och efter 2 timmar utomhus/inne i tunnelbanan så rekomenderar jag ingen att gå ut, de är typ hur kallt som helst, kunde varken röra eller känna någonting i mina fötter när jag kom hem :S

Ska se om vi har ngt gott hemma och sen vet jag inte, skriver senare ialla fall innan jag går och lägger mig :)

Vi hörs =)







Promenixat

Hallu !

Idag har jag gått en låång promenad med mammsen och pappsen vilket hör till ovanligheterna eftersom jag aldrig brukar gå på promenader hehe. Men ialla fall så kom jag precis hem, skulle tippa på att vi har gått ca 7 km idag. Duktigt av mig :)
Har inga speciella planer för dagen, tänkte fortsätta läsa min bok, den är riktigt bra förresten, och sedan borde jag städa här inne samt rensa garderoben som svämmar över. När alla mina kläder är rena samtidigt så får de inte ens plats i garderoben tillsammans. Så ja måste göra något åt de hehe, men ja vill inte heller slänga någonting. Klurigt :P

Har inte så mycket mer att tillägga, vi hörs senare när jag fixat i ordning.

Chao :)


2009

Helloo

Känner att de har varit ganska *mycket* seg uppdatering från min sida hehe.
Jag ska försöka sammanfatta tiden som jag inte har bloggat, okej jag berättade ju om att jag fick åka på en "utbytesresa" till Madrid i en vecka ungefär. Ja de gick väll ganska bra. Hade hoppats på lite bättre väder där borta, de va typ 5 plus grader på kvällen och på dagen va de ungefär 11 grader. Men annars så, min värd familj va jättesnäll och dom gav mig så gaalet mycke mat så de finns inte hehe:P I och för sig så älskar jag ju mat men jag skojar inte när ja säger att ja gick upp 4 kg på dendär resan, hjälp säger jag bara.

Set blev det lov, äntligen slapp man fängelset, och sen kom den efterlängtade julen, jag ljuger om jag säger att de va en bra jul så ja ska nog hålla mig til sanningen och säga att den kunde ha varit bättre.  Men sen blev de ju nyår och den firade jag hemma hos mina föräldrars vänner, mitt sällskap va deras dotter som är 11 år, tja.. hon va trevlig och så, men nästa år ska jag nog fira me mina vänner hehe :) Ser fram emot de nya året ialla fall, de ska bli grymt.

Det är typ de som har hänt under denhär tiden hehe =)
Känner mig faktist rikigt trött just nu, har varit uppe till klockan  5 ungefär varje natt nu och har inte fått tagit igen alla timmar så jag tänkte gå och lägga mig. Men först tänkte jag läsa lite ur en ny bok som jag har börjat läsa, bästavännen Hanna sa att den va grym. Så jag litade på henne och köpte boken. Den heter Om jag kunde drömma 129 kr på bokhandeln (rea pris) , de finns också samma bok i pocketböcker som jag egentligen ville ha men den var helt slutsåld tyvärr. 

Aja, hoppas alla har haft de bra nu tänker jag gå och läsa lite innan jag går och lägger mig!

Chao !

ps: jag har inte hunnit att ändra designen på bloggen ännu, ska försöka hinna med det innan skolan börjar ialla fall ! ds. =)



så långt som ja har kommit så är den riktigt bra =)


RSS 2.0