tjingeling

Ändrade planer, Nea hade visst inte skola imorgon så jag drar hem till henne snart, ska bara vänta på att hennes mamma kommer och hämtar mig så drar jag till Nea's place, myys !
Gick också tillbaka till dendär affärer idag, eller rättare sagt, mamma gjorde det och jag fick tillbaka alla pengar så nu är det bara att börja leta efter en ny bra plattång. Passade också på att köpa lite hårfärg så imorgon eller i övermorgon så ska jag färga mitt hår. Är lite smått nervös över hur resultatet kommer bli men jag får bara hoppas på det bästa, vi stod ju trots allt ( jag och syrran) kanske i 20 minuter och valde dendär hårfärgen.
Imorgon då, då blir det party party hemma hos Neas kompis, en haloween fest, och gissa vem som glömt att köpa årets utklädnads dräkt? jag jag jag!
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra men det blir nog en vända till stan imorgon får vi ju hoppas.

Och nu har jag fått det klart för mig. Jag kommer inte att kunna följa med på katrineholm cupen, fan fan fan! asså fyfan säger jag bara, så jävla tråkigt. Visserligen åker jag ju till Madrid, men det är fan inte samma sak! Asså jag vill ju spela fotboll och övernatta på vandringshem med laget och istället ska ja åka till Madrid. Låter väldigt knäppt men det känns verkligen som att ja skulle kunna byta och bara åka till cupen istället. Men vad ska man göra när två saker krockar sådär? Man får ju välja vad som är viktigaste för en själv och jag kan ju inte byta resan mot cupen nu hur mycket jag än skulle vilja. Får väll antagligen bara acceptera att jag inte kan följa med hur svårt det än är. Känns verkligen jätte jobbigt...

Till en annan sak, kommer ni ihåg när jag berättade om att jag och Matilda såg på filmen utan spår ? Den handlade om en man som hackade sig in på en hemsida och dödade folk och desto fler som besökte hemsidan desto snabbare dog offret. Ja det va en läskig film, men sedan dagenefter bestämde vi oss för att titta om denhär hemsidan fanns så vi skrev inhemsidan och samma hemsidan som på filmen kom upp! Hur läskigt som helst vi vågade inte va kvar i rummet så vi sprang ut haha ! Ville bara säga det hehe :P

Men nu ska jag gå och packa väskan för snart kommer Neas mamma. Ha det super bra vi hörs imorgon eller ikväll !

Pussen <3



haha skulle inte förvåna mig om jag och Nea sitter och tittar på Harry Potter ikväll, det är typ en tradition hehe :P








Torsdag i Finland

Moimoi =)

som man säger här i Finland hehe. Allt bra?
Resan gick jättebra, vi sov typ i värsta hytten med fönster och grejer, och sen på kvällen åt vi på bufé, det är lite kul dedär, för det finns ju ett bord där som är till för de "mindre barnen" som är typ 9-10 år, och haha, det är typ det ända stället som jag tar mat ifrån haha! Jag undrar seriöst när jag ska växa upp ? :P Men det är ju gott liksom.
Vi kom till mormor för inte så länge sen. Nea har ju inte ens lov nu, de hade lov förra veckan tror jag men i alla fall så kommer vi ju att träffas imorgon för då är det ju fredag :).

Idag tänker jag nog bara ta det lugnt och så, kanske att jag går tillbaka till en affär där jag köpte min plattång eftersom den har gått sönder! Det har inte ens gått ett år, och det va tre års garanti så nu har jag chansen att gå tillbaka med den, eller så gör jag det imorgon (;. Och så tänkte jag passa på att köpa lite hårfärg =).

Men vi hörs lite senare för nu ska jag gå och fika, ha det så bra =)

Besos <3

                                  

Fiiinland                              Haha, jag kommer ihåg när dom vann, heja Finland hehe =)

stressigt

Hejhej

Allt bra? Själv är man lite små stressad och ganska irriterad. Kommer antaglien inte kunna följa med till en fotbollscup som jag verkligen vill spela eftersom det krockar med spanien resan. Så surt, varför ska allt alltid krocka för mig? Det är bara så irriterande! Så jag får nog bara fatta och ta inde i min lilla hjärna att jag inte kan följa med. *skitbajsidiot* Ååh de gör mig verkligen galen, men nu ska ja försöka att inte tänka på de nu.

Nu måste jag fortsätta med packandet och börja gör mig i ordning, sitter fortfarande i pyamas! Ja, men vi hörs senare , kan inte riktigt säga när men det blir någon gång ialla fall.
Ha det så bra! Det ska jag ha ialla fall =)

Kram! / Carla

rent och fint :)

Äntligen!
Nu har jag damsugit hela lägenheten och städat mitt rum! Känner mig väldigt duktig men trött.  
Jag har dock inte börjat packa väskan ännu men det hinner jag göra i morgon bitti. Nu tänker jag bara ta det lugnt , titta lite på tv och vänta på att house ska börja =).
Haha, Hanna skickade en hemsida med spel som vi brukade spela när vi va små. Det finns en gris spel där som var vår favorit, de går ut på att man ska bygga ett torn av grisar haha, finns ingen som helst mening med spelet men små barn gillar det kanske, och jag och Hanna dårå, haha! Hemsidan är http://www.ferryhalim.com/orisinal/ om ngn som är lika barnslig som oss skulle vilja spela :O haha.
Dethär blir nog dagens sista inlägg för nu ska jag gå och se på tvn. Vi hörs imorgon!

Besos <3

   
Ta mig tillbaka !








Dagens outfit

Alltså, klockan är nu 16.24 och jag har inte ens städat färdigt mitt rum, har inte börjat damsuga. Det kommer alltid en liten ursäkt  varför man inte ska göra de just nu, jag ska bara äta lite, men ja ska bara se klart dethär, asså ja måste skriva ett inlägg bara. Suck, nej jag måste verkligen skärpa mig och börja städa, annars blir jag tokig, det ser ju ut som shit.
Men ja har faktist tagit en dagens outfit idag, inte alls den bästa eftersom kameran är störd men bättre än ingenting.
Nu ska jag stänga av och få någonting gjort.

Hejs svejs.



Det vart bara en bild haha.

levi's jeans och ett linne från JC.


Roliga dagen

Mucho trevligt, sov till kvart över 12 idag så jag är utvilad och glad. Har inte hunnit göra så mkt men duschat det har jag ialla fall gjort :)
En sak som jag tkr är sååå irriterande är när man sover hur bra som helst, och så är det ngn som ringer. Då vill man ju bara ta telefonen och slå sönder den haha. Och när man väl kommit upp efter 5 signaler så slutar de att ringa. Typiskt.
Dagens planer då:
städa mitt rum & hela lägenheten (dagens höjdpunkt! jippie)
ringa michelle och få tillbaka min tjocktröja
packa min väska till Finland
(Kanske ringa en kompis om det blir tid över)

Visst låter det som en rolig dag jag har framför mig ? haha. Men först av allt tänker jag faktist äta, annars kommer jag ju inte klara mig :P Jag vet inte riktigt när jag kommer hem från finland men nea och mormor har ju data så jag kommer ju fortsätta blogga som vanligt, kan ju hända att jag inte bloggar lika ofta men vi får se :)

Vi hörs lite senare.

Besos <3

         

Snart ska ja träffa min underbara Nea. (saknar mitt svarta hår (A) )



Design by Hanna <3

hallå i stugan.
Tänkte att jag ville piffa till min blogg nu när det är höst och sådär så Hanna min bästavän (www.hannaau.blogg.se)
hjälpte mig att fixa den, eftersom jag är så kass på såntdär.
Så , va tycker ni ? blev det fint eller?
Så, vad har jag gjort idag då kan man ju undra sig. Jag har faktist inte gjort så mkt, kom hem från Matilda ungefär klockan halv 5. Va ute på en promenad med markus för inte så länge sen. Tvekade lite när han sa att ja skulle komma ut eftersom jag är så hiimla mörkrädd, hehe där fick ni veta en liten pinsam grej men what ever liksom, jag är nog inte den ända? Any way, så bestämde jag mig för att gå ut ialla fall. Fick träffa hans lilla vovve också aas söt =)

åh, jag kom att jag har tvättstugan också, så ja måste gå ner och hämta all *ävla tvätt. Fan säger jag bara!
Jag är helt slut ärligt talat. Vill bara krypa ner i sängen nu, men nejnej...
Och till något helt annat, åker till Finland snart, så ja kommer ju självklart som varje år missa alla fester här hemma, verkligen så typiskt! Men å andra sidan kommer jag ju få träffa min älskling Nea men det börjar ju bli lite tröttsamt att inte vara hemma varje haloween. Suck.
Men man ska se de possitivt, jag kommer få ha hur kul med Nea som helst och vi kommer ha de bäst.

Nu ska jag ringa Hanna och sedan ska jag gå ner till tvättstugan, det är verkligen obehagligt att gå ner dit nu när det är så mörkt.

Vi hörs imorgon !

Besos <3



Bild på mig och älsklingen

thihi.

Det är hanna som skriver här. Har fixat till carlas blogg så den är jättesuperfin.
Carla är bäst och jag älskar henne<3

Morgon med Matilda

Morning.

Jag och Matilda har varit vakna ett  tag nu, ätit lite chips rester, druckit cola och switchat från data till tv hehe. Men nu har vi kommit igång och har klätt på oss och tänkte göra lite mat.
Senare ska Matilda till aerobics eller hurde nu stavas :) ,sådå ska jag dra mig hemåt. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på då.
Filmen igår va ganska äcklig,jag och Matilda vågade knappt se och så fort det hände något läskigt så satt vi med huvudena under täcket. Haha, så tuffa va vi. :P

Okej nu ska jag va lite social mot Matilda och inte bara sitta här och skriva hah. Vi hörs senare.

Besos <3




äntligen hemma hos Matilda

Halloj =)
Nu sitter jag och Matilda hemma hoshenne och kollar på tv.Detblev så regnigt på stan så vi drog oss hemåt ganska tidigt. Vi har hunnit äta middag och snart blir det film ! Vi hade lite problem med att välja så till slut frågade vi killen i butiken som föreslog utan spår. Den värkar lite läskig men jag och matilda är ju två tuffingar haha!
Vi har också hunnit köpa massa gottis , chips, ben and jerrys och coca cola så vi är väl förberädda hehe :)

Just nu tittar vi på ett hål i väggen, faktist första gången jag tittar på det.
Nu har programet slutat så nuska vi börja göra oss i ordning till filmoch sätta på oss mjukis kläder. Vi hörs imorgon babes !

Puss och kram §


Matilda min galne vän:) <33


Haha, va gör hon ? :P



Mina fötter hehe, nödvändig bild =)




Haha ? :P

regnig morgon :(

Godmorgon :)

Vaknade för inte så länge sen har hunnit äta lite frukost och ska snart hoppa in i duschen (; Fan va synd att de ska regna just idag, men jag hoppas att det går över senare, jag ska ju iväg hem till Matilda sen =) trevligt trevligt.

Måste gå och städa mitt rum nu innan ja hoppas in i duschen. Vi hörs ikväll tror jag, eftersom vi kommer spendera mkt tid på stan. Ha de bäst!

Chao §


burken & soffan

Juste jag glömde berätta, idag har jag varit på typ ngn slags second hand affär med mammsen och hennes väninna för att de skulle titta ngn grej? aa och jag som hatar sånna affärer satt kvar i bilen medans dom va där inne. Sen orkade jag inte sitta där så ja gick in och så tittade jag igenom några enstaka jeans som fanns där och där hittade jag ett par levi's jeans slim fit. Min storlek och allt, 80 kr gick de på . Jo jag tackar haha. Så nu har jag ett par nya snygga jeans sin passar perfect och jag behöver inte köpa ett par nya som jag hade tänkt att göra imorgon.

Nu har jag varit jätteduktig och städat och gjort massa saker så nu tänker jag värma en bulle ta ett glas mjölk och lägga mig på soffan. Yes!
Så vi höres imorgon :)

Nattinatti §


Bild på mig och älsklingen, finns ingen bättre, och snart så träffas vi igen.


ett år sen lilla älsklingen :(

Hej på alla.

Idag är det ett år sen min lilla älskling dog. (vår katt) Usch , kommer fortfarande ihåg den dagen då vi fick åka in på djursjukhuset och vi skulle egentligen bara titta att han mådde bra och va okej för att han inte mått så bra på sistonde, och då så hände det. Och det var fruktansvärt. Men han har det säkert bra där uppe i katthimlen nu (A) min lilla älskling. 

Menmen, sånt händer. Men nu till ett betydligt roligare ämne. Imorgon så ska jag iväg till stan med Matida, sedan ska vi hyra en bra film köpa gotti gott och dra hem till henne. Så ja ska också sova där så jag vet inte om de blir mkt bloggande men det löser sig :) Så imorgon ska ja äntligen få komma till stan , funderar på att köpa en kofta, titta på en skinnjacka och ett par vinterskor.
Nej nu måste jag verkligen sluta, har massor att göra! Håller på att rensa min garderob och vika kläder och joxa. Inte en ledig stund har man, även om det är höstlov, nej det är inte rättvist.. men men that's life.

puss & kram =)



Haha, hittade en rolig bild på mig och Hanna i kylskåpet. Där jag hör hemma helt enkelt (;
(obs, det var ett bra tag sen ! ) :)

trevligt trevligt

Nu är jag tillbaka från lagmiddagen. Det var jättetrevligt ! Vi åt och pratade och hade trevligt, sedan så lyssnade vi lite på vad våra tränare hade att säga och sedan drog vi tjejer ut lite  =) Ja det var väll i stort sätt allt som hände.
Jag är så himla sugen på att bara dra till stan och shoppa loss. Det känns som väldigt länge sen! Så när pengarna rullar in så är det bara raka vägen till staden, ska bli riktigt härligt.

Haha, jag tror faktist att jag börjar bli beroende av att spela BLOONS, satt och spelade det innan vi drog iväg till middagen, hade väldigt svårt att slita mig från spelet haha.

Nu ska jag nog fortsätta spela bloons och lyssna på lite skön musik =)

Ha det  bra :) §

Fotbollsmiddag

Halloj !

Nu är det höstloooov! Hur skönt som helst! Underbart :) Kan man vila ut , och ungefär 4 eller 5 veckor efter blir det spanien. Jag vet, jag är lite tjatig om dethär med spanien men det är så spännande :) !

Idag hade vi "vänskapsdag" i skolan hehe, min grupp fick se på film, lyssna på en kille som blev mobbad och spela vänskaps brännboll. Det finns ju roligare saker att göra men det va bättre än lektioner ;)

Snart ska jag iväg på fotbollsmiddag, men innan dess så ska jag fixa mig och hinna spela på mitt favorit spel som jag har hittat, baloons ! haha om ni vill spela det så går man bara in på www.hamsterpaj.net och klickar in sig på spel så finns det där (;
Imorgon ska jag få mina pengar så då blir de shopping på stan, underbart! Jag skulle behöva ett par nya jeans och en kofta. Hoppas jag hittar något fint!

Ha en bra fredag!

Kramis!

försen i många saker men inte det ;)

Hejsan =)

Kom hem för inte sådär jättelänge sen. Mina torsdagar blir verkligen skit långa , jag slutar 20 i 4 och sen måste jag åka in till bredäng där jag har några grejer to do.
Så varje torsdag kommer jag hem ungefär 6- halv 7. Inte sådär jättekul men vad ska man göra? :)

Jag är fortfande hur glad som helst efter att jag fick veta igår att jag ska få åka ner till España! Så himla underbart, och det är inte långt kvar heller, ungefär 5 veckor.  Och snart ska jag börja bestämma vad jag ska ha med mig och skriva en "ha med mig på planet" list och "ha med mig i spanien" lista hehe. Så är det alltid, jag börjar alltid me sånna saker hur tidigt som helst :)

Och snart är det ju höstlov! härligt härligt! =)

Ska fortsätta med ett kul spel som jag hittat, puss §

JIPPIEEEEE!!!

Åååååh ni ska bara veta hur glad jag är! Kom precis hem från skolan och gissa vad!?
JAG SKA ÅKA TILL SPANIEN MED EMMA! asså åååh, det är en utbytesresa, alltså jag och Emma i min klass kommer åka ner till Spanien i ungefär en vecka, se hur de lever, umgås me spanska ungdomar och såklart göra massa roliga saker! Och vi ska bo med en familj (vi bor inte i samma) och sedan kommer två elever från Spanien ner till oss och bor med oss i en vecka! Jag fattar det fortfarnade inte! jag är sååå glad! Haha, dethär kommer bli helt underbart!
Det blir lite innan julen, helt underbart.

Men det är ett tag kvar så tillbaka till " the real life" hehe. Imorgon så har jag engelska redovisning och hemkunskaps prov så jag måste verkligen sätta igång och plugga plugga plugga /:  Så det är väll vad min onsdag kommer handla om.

Jaja, först ska jag slänga ihop ngt ätbart sedan väntar läxor.

Ha de bäst §



Det ska bli så underbart kul ! Undra om det finns några snygga spanska pojkar där borta? :)

läxor läxor läxor och ännu mera läxor !

Hej på er !

Alltså jag tror jag blir galen snart! Jag kom hem ungefär vid 3 halv 4 och började genast med att plugga, dethär är vad jag hade och fortfarnade har att se fram emot jippie! SO, NO , spanska, engelska, matte (höjdpunkten! haha) och hkk. Hälften av allt dethär ska vara klart imorgon. Vilken fröjd, och dessutom är jag inte ens klart även om jag nu har suttit i ungefär 4 timmar med små paoser och pluggat som ett djur haha.
Jag tycker inte man ska få plåga barn på dethär sättet :P även om jag får skylla mig själv lite eftersom jag inte pluggat något innan, men hallå vem i hela världen orkar plugga när det finns annat att göra? nej precis ingen!

Jaja, nu ska jag sluta klaga och få någonting gjort, och förlåt för att jag inte skrivit något men det hawr inte funnits tid /:
Hoppas ni har det roligare än vad jag har just nu men det är bara bita ihop och snart är det ju också HÖSTLOV!
JIPPIE! Och på fredag så har jag middag med fotbolls laget, det ska bli trevligt :)

Nej nu måste jag fortsätta, och sedan blir det tacos ! mums säger jag bara =)
Ha en trevlig kväll

Kramis!

Mcdonalds och bio kväll =)

hello =)

Kom precis hem, har vart i stan med Matilda. Det blev mcdonalds och bio =) Hungriga som vi va(ovanligt?haha) så gick vi och åt först, sedan när vi va mätta och belåtna så är klockan 5, vilket betyder att alla affärer precis stänger och det är en och en halv timme till bion skulle börja ! hehe, smarta drag Carla och Matilda! Men är man hungrig så är man?
I alla fall så va åhlens öppet så vi gick in dit, ja köpte lite stiftpennor i olika färger eftersom ja alltid tappar bort mina , och matilda köpte överstryckningspennor, heter det så? aja och sedan blev klockan 20 över 6 och vi va redo för biiiiiiiio :)
Arn fick de bli, skit bra!

Nu ska ja gå och sova, eller sova och sova, har druckit minst 1 liter cola idag så ja tror inte de blir så mkt sömn hehe.

Kramis! och sov gott =)









seg morgon :P

goodmorning =)

Guu så segt de har vart denhär morgonen, vaknade ungefär 10 av att de skrek ngn utanför , ja ska fan stämma dom jävlarna hehe. Sedan så somnade jag om och vaknade någonstan runt tolv och sedan har ja bara legat och såsat i sängen och ätit nötter haha. Men nu har jag ialla fall kommit igång och dushat och klätt på mig =)

Och mina planer? haha typ inga, jag och Ida snackade om att vi skulle göra ngt i helgen men jag vet inte riktigt. Men imorgon ska jag ialla fall va med Matilda så de ska bli kul!

Juste jag kan berätta lite om igår eftesom de inte blev så mycket bloggande hehe. Jo, jag var ju i stan och träffade mina kusiner med mamma och dom hade inte så mkt tid eftersom dom skulle åka till båten så jag och mamma stannade kvar i stan och letade efter skor till mig. Men jag har ALLTID svårt att hitta skor, samma grej varje år !
Såklart hittade jag ingenting.
Senare hemma så kom Michelle hem till mig och vi drog ut och träffade Albin och Starke. Vi kanske inte hade så jättekul men vi drog runt lite på åsen och sedan placerade vi oss på fotbollsplanen i hägersten och satte oss i ett bås haha.

Det var typ min fredag, inte så kul men bättre än att sitta hemma =)

Nu ska jag gå och fixa i ordning håret och sminka mig.

Kramis!


hur kallt som helst !

Hello :)
Har verkligen inte kunnat blogga någonting idag för att precis efter skolan så åkte jag direkt till stan för att möta mina kusiner som kommer från finland med mamma, sedan tittade vi i lite affärer efter skor, men såklart som jag visste så blev det inga skor... jag hittar verkligen aldrig skor!

Sedan när ja kom hem så mötte jag och michelle varandra och drog ut me två killkompisar, vi va ute hela hela tiden och asså när jag kom hem för typ några minuter sen så typ mina fötter hade verkligen frysit till is! Inte så konstigt egentligen eftersom jag hade mina converse men ändå liksom :P !

Men nu är jag hemma och sitter och myser i min stora morgonrock, funderar på om ja ändå inte ska sova snart? är helt slut hehe :P

Vi hörs imorgon eller senare !

Kramis !


Bråttom !

Tjenixen =)

Allt bra? Jag mår bra ialla fall , (;
Kom precis hem så nu måste jag verkligen sätta igång med pluggandet! Har NO prov imorgon, så vi hörs senare ikväll (;

Kramis!


Nattinatti

hejsansvejsan !

Bullarna blev perfekta, men jag brände mig ganska ordentligt på spisen så nu har ja värsta smärtan i fingret ='(  allt ska man stå ut med!
Nu ska jag gå och fixa mig inför kvällen och mysa ner mig i sängen med en bra tidning :)

Ha de så bra så hörs vi imorgon =) !

Chao ♥

mmm, bulldoft =)

Nu börjar de komma goood bulldoft från köket så snart ska jag sätta mig i soffan och fika me bullar och kall mjölk ! hihi :) mumsigt eller vad?

Har inte så mkt mer att skriva hehe =) Vi hörs ikväll senare !

Kramis !

typiskt mig !

Hej !

Åh det störd mig verkligen, det är så typiskt mig! Kommer från skolan, skit trött och vill bara slänga mig på soffan, letar efter nycklarna påväg upp i hissen, vad märker jag då ? Jo att jag har glömt hem nycklarna hemma!
Fyfan asså, vilken känsla:P Alla glädje tankar man hade om att få slänga sig på soffan och chilla ett tag försvann, haha så jag satte mig på trappan och surade ...
Men som tur kunde jag gå hem till min kompis så här sitter jag nu, :)

Imorgon ska vi som sagt ha kanelbulle prov på hkk, ett väldigt bra prov tkr jag haha:D, så idag ska jag öva på att göra kanel bullar, typ den bästa läxan någonsin haha !

Jag längtar verkligen till julen så himla mysigt. Slipper skolan, får massa julklappar , umgås me hela tjocka släkten , haha nejdå men ialla fall några stycken :) myyys!
Jag, Sara, Ida, Hanna och Bella har bestämt att vi ska gå och julhandla någon gång i november. Längtar redan !
Det är så himla mysigt att gå runt på stan och julhandla när de små snöar (vet dock inte om de snöar i november haha)
och sedan när man är typ helt slut så sättar man sig på ett café och fikar väärldens godaste chocklad tårta och en varm chocklad på waynes, mums!

Men tills dess är det bara att försöka klara av skolan och se på den ljusa sidan, om det nu finns någon?
Med tanke på alla tusen läxor, jävla cp betyg och allt sånt jobbigt... menmen nu ska ja gå och käka något (;

Kram !



Mums ! =)



iväg snart

halloj :P !

Haha, jag sa ju att ja skulle ta och plugga lite grann innan jag drar iväg, haha jag vet inte varför jag sa så för ja har inte ens rört mig från datan förutom när jag gick och åt hehe. Jag är latis :D

Men seriöst så måste jag faktist plugga lite, men det får bli imorgon eftersom ja har två prov, NO och HKK. Haha, vi ska ha bulltest på hkk på torsdag. Hoppas mina blir godast ! :)

Men nu ska ja dra till bion :)

Vi hörs imorgon eller när jag kommer hem (;

Kram!

Bio dag !

hello !
Idag har vart den segaste dagen på länge! Som tur hade jag en liten sovmorgon idag. Sen efter sista lektionen var jag tvungen att gå på två läxhjälp, teknik & svenska. Och sedan efter det så hade jag utvecklingssamtal hehe :)
Men det gick ju bra så jag har egentligen ingenting att klaga över.

Idag blir det bio med mammsen , vi ska se mamma mia =) Har hört att den ska va riktigt bra, hoppas det =)

Egentligen var  det ju menat att jag skulle till simhallen men ändrade planer, bio är ju ändå mycket roligare !
Sedan måste jag nog plugga lite nu innan jag åker iväg, har No prov på fredag om jag inte sagt det. Sedan ska jag nog äta ngt för jag börjar bli sjukt hungrig :P

Försöker komma ihåg att skriva lite innan jag drar iväg =) !

Hare gött :)



Hoppas den blir bra ! :)


<3

Hello hello, 

Kom hem från fotbollen för ett tag sen och har tagit en låång dusch :)
Vi har ingen fotboll på onsdag så jag tror att ja drar med mig någon till simhallen , det var inte igår man såg mig i en simhall hehe =)

Dethär fick bli ett snabbt inlägg för jag måste gå och plugga =( 
Men vi hörs imorgon igen ! 

Ha de så jättebra!

 

hellooooo =)

Hej bloggen !

När jag skulle logga in på bloggen igår så hade den typ segat ner sig hur mycket som helst och typ krångla as mycket så det blev inget. Men nu funkar det igen :)

Kom precis hem från en jobbig skoldag, det är verkligen hemskt att det bara är måndag. Och imorgon ska jag gå på halva teknik och svenska läxhjälp efter skolan eftersom jag varken är klar med en jävla termos som skulle vart klar idag och svenska argumentation som skulle vart klar för jag vet inte hur länge sen... jobbigt säger jag bara!

Men nu är jag hemma ialla fall så nu kan jag äntligen ta det lugnt. Ska nog gå och ta något att äta och börja byta om till fotbollskläder eftersom det blir träning ikväll, men först ska jag lägga mig på soffan och softa lite :)

Skriver innan jag drar till träningen om jag hinner =)

Kramis!




pluggis morgon 8)

tudeluuu =)
mår alla bra?
Jag drömde en underbar dröm inatt, de va typ att vi va i italien igen (fotbollslaget) och vi hade de sjuukt nice och allt va helt bra :) Åh, önskar att de va så på riktigt!

Idag måste jag plugga och göra klart min NO redogörelse till provet på fredag. Så nu sitter jag här i pyamas och skriver en ordlista... Hur kul får man ha på en söndags morgon ? hehe
Men ja kommer verkligen inte plugga hela dan, funderar på att ringa någon och typ dra till stan eller något , de skulle va mys , gå runt lite , ta en fika och såntdär =)

Igår var jag förrästen på bio med syrran och hennes pojkvän. Vi såg WALL.E hehe =) lite barnslig sådär men den va ändå bra tycker jag och jättegullig! :)

Men nu måste jag fortsätta med pluggandet om jag vill komma någonstans idag =)

Ha en jättebra söndag !



Visst är den jättegullig ? =)

Godmorgon (:

Godmorgon :)

Har precis gått upp för inte så länge sen, har hunnit äta frukost och nu sitter jag här med min stickning!
Ja precis, men jag tänker inte avslöja här ännu vad det är jag håller på med :)

Har faktist inga planer idag, skickade just iväg ett sms till Jullebulle om hon vill träffas, men vi får se hur de blir :)
Skriver mer senare !

Ha en bra dag !
 


Freeeeeeedag, friheet !

Jag är så otroooooligt glad. Asså det är fredag, och det här är typ den bästa fredagen på länge. Det har inte hänt något speciellt precis, men jag tror det händer något med mig. Ni fattar inte, men jag gör :)
Jag vet inte riktigt hur man förklarar denhär känslan, det går nog inte att förklara. Det är fint ialla fall.

För övrigt så gör jag inte så mycket, ska snart gå till min kära vän tvn, hehe. Lyssnar på mina två favorit låtar.

Daughtry - Over You

kurt nilsen- Rise to the occasion

De är så jävla bra! Obeskrivlig känsla you know! när man lyssnar på ngn man älskar mmmmmmmm.
De är också bra, för ja visste inte va domhär låtarna hette förut men nu har ja äntligen kommit på de ! härligt härligt!
Nu ska ja sluta snacka om mig själv. hehe. Hur har ni haft det? Hoppas alla är lika glada som jag ialla fall :)

Det skulle vart kul och dra ut något idag men det blir hemma kväll, i och för sig är det också ganska mysigt :)
Men okej, nu ska jag fortsätta att lyssna och chatta med några muppar, sedan blir det bullar, te och film time!

Ha en underbar kväll! pusspuss


en snabbis...

Andra Avenyn e så himla bra tkr jag :D jag blir helt glad av att titta på det haha.
Jaja, nu ska ja till nästa program , så de blev ett snabbis inlägg.
Och sen ska jag ju sova så de blir sista inlägget för idag.

Sovgott , puss !


tisdag

Hej !

Det blir tyvärr inte så mycket bloggande på vardagarna eftersom man oftast går hem till Hanna efter skolan, men om jag går direkt hem ska jag skriva då (;

Det har faktist vart en rätt kul dag idag, vi har haft fotboll på gympan t.ex.  Som jag har längtat haha. Sedan har jag träffat Hannas kompis Tea som vanligtvis bor i Småland tror jag, men hon va här på en inspelning så nu va hon här precis breve vår skola och spelade in :)

Jag har tänkt på dethär med dagens outfit, jag tror det skulle va ganska mycket roligare om man la upp det, men grejen är att jag är ganska seg på att ladda in men ja kan ju pröva och lägga in några bilder då och då :) vad sägs om det?

Hoppas alla har haft en bra dag :) 
Nu ska jag gå och hjälpa mammsen med maten och sedan blir det Andra Avenyn.

Ha de gött, puss!

sleep time

hej !

Älskar att ta långa och varma duschar hehe =)
Det har inte hänt så mycket sen att jag skrev mitt sista inlägg men ialla fall. Jag har väll mest tagit det lugnt och försökt att plugga some matte. Observera att jag i alla fall har försöööökt haha. Men resultater har vi här.

Juste, vi hade faktist två stycken prov idag, ena var matte del 2 och andra läsförståelse i spanska. Kan säga att spanskan gick hur mycket bättre än matten , det kändes så ialla fall. Men vi får se vad resultatet blir ;)

Jag hade bestämt mig igår att ja skulle gå och lägga mig tidigt idag eftersom jag aldrig kommer ur sängen men den bestämmelsen sprack just när jag bestämde mig för att titta på ett program som börjar klockan 10. Kommer tyvärr inte ihåg vad det hette men det handlade om några kvinnor som är sjuuukt feta :P

Okej nu måste jag avrunda, ska dra mig till skrivbordet för att plugga lite matte ändå. Har faktist inte pluggat något hemma sen jag började i denhär nya skolan, lyckat!

Vi hörs imorgon , sov gott ! §


slow monday

Hejhej bloggen
Idag har ja latat mig...igen hehe. Nee men de var så att vi ( jag,hanna,bella och ida) slutade samma tid idag så vi bestämde oss allihopa förutom ida att gå hem till Hanna så det blev inte mycket bloggande hehe :) Men nu så !

Och vad har jag gjort idag då ? :)
I morse blev det stressigt som vanligt, även om ja vaknar en timme tidigare så blir det ju att man trycker på dendär förbaskade knappen "snooze" hehe.
Sedan kom jag precis hem från träningen, de gick väll bra tycker jag (;
hur har ni haft det?

Men nu ska jag hoppa in i duschen och få i mig lite mat. Kramis!



en bild på mitt underbara lag  när vi var i Italy <3


5 oktober söndag

Idag har jag tagit en runda i mataffären och använt en såndär skaner eller hur de nu stavas för första gången, riktig rolig uppfinning dendär saken haha !
Sedan har jag vart hos en kompis , vi har fikat och haft det trevligt som alltid. Synd bara att det regnade så himla mycket att man inte kom ut något idag.

Imorgon blir de skola som vanligt, hur jobbigt som helst, men man är ju liksom tvungen.
Jag är dock på mycket gladare humör än jag va igår kväll när ingenting funkade, ja nu fungerar allting som vanligt igen :)

Nu ska jag göra en kopp te och sätta mig framför tvn. Ha de så bra, Kram!



Saknar det hela tiden, önskar att vi va tillbaka.


trött och irriterad

Okej tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan jag tar plats framför tvn. Anledningen till varför jag e irriterad är för att min blogg inloggning typ vägrar att fungera! Det går inte att fixa någonting jag får verkligen utbrott! Och såklart när de gäller dehär med bilderna så var jag extra kreativ och gjorde en sånhär south Park gubbe hehe, som liknar mig just nu, (kanske kan lägga upp den imorgon) som jag hade tänkt lägga upp men eftersom allt vill krångla till sig så fungerar de ju såklart INTE. Aja, de hjälper ju inte att gnälla, nu ska ja som sagt ta plats framför tvn. ha en trevlig kväll / C

förlåt förlåt förlåt :P

Haha, förlåt att jag är en sån usel bloggare. förlåt så hemskt mycket ! :D
Jag vet inte varför ja är så lat så jag inte orkar blogga? haha, de blir nog så när man e så j*vla stressad måndag till fredag. Jag får skylla på de hehe :)

Jaja, vad har jag gjort under denhär långa tiden jag inte bloggat?
Jag kan säga att ja har gjort ganska mycket. Bytt skola, träffat nytt folk och ja, sen har väll allt flytit på rätt bra här.

Idag har jag inte så mycket att berätta, det är lördag, jag skulle mer än gärna velat göra något kul denhär kvällen men istället sitter jag här framför datan och lyssnar på jason mraz, sorgligt :)
Hehe, jaja ja lovar att ja ska försöka förbättra mig med bloggandet ! 

ha de bra :) / C

RSS 2.0