wanna make a change

Åh jag vill göra en förändring på mitt hår! men jag vet inte hur..




tkr den hårfärgen i mitten va snyggast :)


jag kan inte ens stå när du inte ser på

hejjj på er

Stannade hemma idag igen..mår inte så bra så ja tänkte att det är bättre om jag är hemma. Haha har inte gjort mkt alls idag, vaknade rätt tidigt och gick upp och åt frukost, somnade om i några timmar och fick för mig att börja laga lunch, resultatet blev oätbart så ja slängde allt istället. DUKTIGT!

Har precis duschat ialla fall och ska städa lite så att mami blir happy när hon kommer hem. Efter det ska jag över till anton där vi ska plugga ett tag, hoppas det går bra och ikväll var jag bjuden på middag hos några vänner, vilket jag helt hade glömt eftersom jag nyss också planerade att träffa min vän Matilda, eh har för mkt att tänka på, men de ska nog funka :)

Hörs senare babes, hare göttttt


I feel broke inside

men jag visar mig stark, I always do..


ångeeeest

fan fan fan, gissa vad jag gör? Sitter och pluggar lite såhär lugnt i min säng, sen gör jag det värsta misstaget om man heter Carla, jag lägger mig ner med boken och ligger ner och läser, och somnar såklart.. skulle ha gått ut och sprungit men sen vaknar jag klockan 9 helt död.. fuck it hatar sånthär , får verkligen ångest. Nu får ja träna ännu mer imorgon bara för de.. Men nu blir det sängen snart, pusspuss

public torture

shoo

har varit, rätt så stressad de senaste dagarna, om man inte ska träna, ska man till kyrkan, läxor eller så är det något annat. Tiden räcker inte till. suck.. finns inte ord för huur mkt jag längtar till jullovet. Jag upprepar det jag och Anton snacka om härom dagen, på jullovet ska vi fan fira ordentligt!!

Idag slutade vi 14.40 men jag var tvungen att sitta kvar och plugga till kl 5, roligt må jag säga.. haha
Anyway, har ätit lite flingor och måste börja plugga snarast, borde måste gå ut och springa också..jag lovar, om livet är menat att leva, då tror jag inte att man hade en tanke att de skulle levas såhär.



skulle inte banga på en sån här nu <3

längtar

Åååh, jag längtar så mkt, känns som jag är den enda i hela sverige som inte har sett den även om den hade premiär i fredags? måste se den i helgen. måste måste måste



asså mitt enda ord, sexyyyy

hemma idag

Tjooobre

Orkade inte dra till skolan idag, va för seg i huvet och dessutom förtjänar jag denhär dagen så nu är jag hemma ;)

Har inte gjort mycket alls denhär morgonen, ska gå och ta en dusch nu och sen städa lite sen får vi se. Talk to ya later :)


crazyy night

jissesssss, älskar sånnahär kvällar, träffa chill folk, dra till stan, hänga lite på hemmaplan lite gott och blandat, och jag och broder träffade Sicella Kyle!! stavas de så eller? ååååh hha vi va helt bäng efter fett stolta hahaaha!! nu ska ja sova upp tidigt imorgon till kirkko, vi hörs bloggen. Sov gott pusupusu <3


my brother from another mother

man tror att dagen blir tråkig, men man vet aldrig vad som ska hända, allt kan vända. And it just did. Vi hörs när ja kommer hem för nu drar jag ut med Anton, peace



<3


It's like a drug



jeans leggings 280 kr, can't get enough. :)


bevis på hur tråkigt jag har


vaccin & fredag?

tjolahopp

ååhh jag orkar inte, asså jag har så otrooligt tråkigt, jag vill bara sätta på en bra film och mysa, men har ingen bra film och ingen myskompis, mm det känns ju..kul

Och bästis och lovisa ska dra och kolla på premiären av New Moon!! jag vill jag vill men såklart är jag alltid så trög och drog inte me och köpte biljetter.. börjar få ännu mer ont i armen också, skolan kan ta sig som vaccinerar oss på fredag bara för att vi ska bli sjuka över helgen och komma friska på måndag, men eftersom ja är född att trotsa allt och alla så tänker ja verkligen va sjuk hela nästa vecka. SUG PÅ DEN :)



Jag vill se !!

Asus kamera någon?

Asså okej, jag vet inte om det är jag som är "osmart på datorer" eller om det är asus jävla data som göra att man inte hittar någonting men något av dom är de, för jag har haft denna laptop sen i vintras, alltså snart ett år, och jag har inte fortfarnade inte hittat kameran på den här datan där man kan ta bilder med?! det skulle underlätta såå mkt. Men hur mkt ja än letar så finns den inte.. I landsproblem :s

Idag tog jag faktist svinis sprutan! jag och maja tog den samtidigt, och maja va så nervös att hon tröck sönder min hand HAHA! stackarn <3 Ja har inte fått några symptomer än, bara ont i armen. Det räcker så tkr jag. ;)



sony ericsson satio

nemen tjoosan, va säger vi om denhär fetingen?, går på drygt 6000 spänn, är inte i behov av en ny lur men damn va suuugen man blir asså !

namnsdag = julafton ?!

Nu är ja tbx från el kirkko (el = maskulin singular spanska) (kirkko = kyrka på finska) så där har ni översättningen haha, de va nice iaf, som alla andra dagar. Och för er som inte hänger med, så går ja en ledarutbildning to become a leader :) Så så är dett.

En grej som ja tänkte på idag, min vän hanna har typ namnsdag idag, asså inte hanna utan hennes mellan namn, Elisabeth. Och ja menar, hon får presenter! Vi gick in i the body shop idag och hon visar typ dyraste krämen som hon fick i " namnsdags present" ! Är de här värsta svenne stilen att få presenter när man har namnsdag för i så fall skulle ja inte banga på att bli svennebanan [skämt åsido, skulle inte vilja va de ;)] men ja menar, jag är glad om någon ens kommer ihåg att jag har namnsdag. Eller är jag den enda som inte får presenter? :s

Aja, kul för henne. Hade tänkt att lägga mig tidigt ikväll. Har inte sovit bra på 3 veckor nu, men vi får se hur de blir me den planen. Puss

utgång

nu drar jag iväg till kyrkan, vi hörs senare! puss

gymnasiemässa

Tjennää

Har hunnit vara hemma ett tag nu. Kom hem typ 1 halv 2 och kl 5 så är de ledarutbildning. Hade ialla fall ingen skola idag eftersom vi skulle på gymnasiemässan i Älvsjö. As nice, gick bara runt i 1½ timme max sen fick vi dra hem. Sen skulle Hanna och co  tydligen käka ute så vi drog till liljeholmen och käka lunch. Myspysigt men damn va dyrt allt har blivit? 82 kr för en sallad, som inte ens va speciellt god? Aja, de va ju trevligt ialla fall så :)

En grej som är lite kul, men också jäkligt irriterande är att de är några no lifers som ringer 24, utan att säga ngt. Sen ibland så ringer dom upp två personer och sätter telefonerna mot varandra. Hände senast för 30 min sen ungefär. Dolt nummer ringer och jag svarar. Då hör jag en lika förvirrad Lovisa i luren som ba, men hallå? HAHA!

Men jaja, låter små ungarna ha kul tills dom tröttnar, kan inte vara så enkelt att inte ha egna vänner att ringa. Stackarna!

Tänkte ta en snabb dusch nu och sen blir de chill fram tills att ja åker till kyrkan på ledarutbildning.

Chao





Under lunchen. Isabelle, Hanna, Ida och Sara. & så jag på slutet. Orkade inte vrida på bilden så ni får vrida på huvet hihi :)

shopping



okej skit bilder men va ska man göra, en tjocktröja från bikbok, och örhängen från glitter :)



ansikts grejer, svindyrt säger jag bara men de va värt de.

Sen blev de en kofta från vero moda, örhängen från pilgrim och en vinterjacka :) tror de va ngt mer men ja har glömt haha!

Nu måste jag PLUGGA!


att vara lättskrämd skapar problem ..

haha ojojoj va ska de bli med mig, ja måste tuffa till mig när de gäller skräckfilms fronten. På spanskan håller vi på att kolla på barnhemmet. Och ja, vad ska jag säga, vi har kollat första 20 minuterna av filmen och jag är livrädd. Det är faktist jobbigt, man kan inte slappna av när man är hemma själv för man börjar tänka på filmen, som nyss, satt själv i köket oh pluggar när ja börjar tänka på filmen, vet ni va ja gör? går in på rummet stänger dörren, ringer mamma säger att jag "behöver hjälp med läxorna" och att hon ska komma och hjälpa mig haha. Vågar inte sitta kvar i köket för de känns som att den där lilla ungen ska komma och kolla på mig. Fett läskigt.
Så fram tills ja blir räddad så är ja fast i mitt rum, om ja inte vill bli dödad av en liten unge med en påse på huvet. hehe



skräckfilm är inte bra för min hälsa haha.


Soldier like me

Helluuu :)

Den här dagen har bara varit allmänt seg. Gillar inte sånna dagar, och inte tisdagar över huvud taget haha. Venne de måste väl bero på att de är just denhär dagen man har som mest att göra.. fattar inte att lärarna ska lägga allt på samma veckor! Det är helt stört. Aa t.ex detta,
idag hade jag:
matte prov del 1
engelska glosor
spanska glosor
till imorgon:
engelska glosor
matteprov del 2
musikprov
SO redovisning
nästa vecka:
konsumentsekonomi prov
NO prov
skriftlig inlämning i HKK
spanska skriftlig inlämning
engelska glosor

visst låter det kul, I have no life. Men jaja va gör man, håller käften och pluggar. Haha

 idag då, nada speciell I tell youu, slutade halv 4, och sen va de bara hem och duscha.
Måste gå och plugga nu..detta är hemskt men ja säger bara en grej, när ja går ut nian, kommer ja fira galet. De lovar jag mig själv.

I'll be back bitches <3





Ny start

tjoosan allihopa, tänkte att ja börjar blogga nu igen alltså, fick värsta klagomålen av mina homies att ja ska börja så I guess I have tooo så here I am, ny start kör vi här då.

Aa och ja, pallar inte förklara allt ja har haft för mig på senaste, kort och gott, chillat me livet, ta dagen som den kommer typ haha, gått i skolan som alla andra och ja nivet. Och ja, kan ju berätta att ja varit i Åbo me konfan, shoppat, varit på någon grej som ja inte orkar förklara, gjort busiga grejjer (haha) och lite smått och gott.

Och idag då, drog till stan med Maja för lite shopping, somebody stop me?! Kan inte sluta, men de ligger i min natur.. haha aa de blev lite grejer hem, som ni får se senare ikväll. Senare idag drog ja och köpte ny vinter jacka också de va nice bre. Men som sagt, allt dehär ser ni ikväll för nu skall de pluggas matte och SO. wish me luck..

chao

RSS 2.0