sol sol sol

Shit va underbart väder det har varit idag! Som varmast var det ju 28 grader! Galet liksom. Jag har ialla fall varit ute idag, först gick jag och maja och träffade några kilkompisar, efter det kurrade det (ialla fall i min mage) efter lte mat, och i majas också så vi gick till mcdonald's och åt tills vi skämdes och efter de badade vi i personne badet där vi träffade bland annat samy och hicham. Sen ringde jag Ludde och tvingade honom att komma och då kom han :) Hihi..

Min dag blev ialla fall lyckad, hoppas er också blev det. tog en bild imorse på mitt hår och har konstaterat att det INTE har vuxit någonting nästan sen förra sommaren ? haha fast jag har ju i och för sig klippt mig ett antal gånger så..

Men jag måste gå nu babes, ska på middag hos familjens vänner eftersom det är mors dag, och jag har inte köpt något! Ohmygod, ja får typ springa ner och köpa en ros eller ngt? :)

Jaja, vi hörs senare då :)

Puss

 



dom två sista är (som ni nog förstår) från imorse. Fast jag tycker nog ändå att jag har fått lite längre hår ialla fall, visst? :)


      


12 dagar kvar!

Shit, solen skiner ute och jag sitter fortfarnade hemma liksom. visserligen har jag hunnit duscha och så, men jag känner verkligen att jag måste komma ut. Men innan dess måste jag försöka skriva klart en redovisning i teknik och sen ska jag ringa maja som fortfarnade ligger och sover(?!) Jaja, upp ska hon ialla fall när jag ringer och väcker henne haha..

Och apropå ingenting, snart är det ju sommarlov! Känns jävligt skönt och jag längtar verkligen. Och kommer ni ihåg att jag skrev om min älskade avslutningsklänning som jag köpte? Jag lägger in den snart, här i veckan ialla fall så får ni se den också (;

Nu måste jag börja plugga om jag ska hinna ut ikväll eftersom jag måste vara hemma tidigt, fick lite problem med mamma igårkväll eftersom att de hände en sak som jag inte behöver ta upp i bloggen men jaja.

Vi hörs <3

Kram


 

bilder på mig förra sommaren när vi plockade jordgubbar i finland, fast jag plockade inte, jag åt dom haha.

Fredags

Godmorgon sötisar

Allt bra? Själv är jag rätt trött, alla har ju typ ring hem när jag har legat och sovit och jag var den enda hemma så jag fick ju såklart gå upp och svara...typiskt haha :)

Skönt med helg ialla fall, igår åkte jag, maja, hanna och bella in till stan för att shoppa lite. Fast Hanna och bella skulle egentligen bara kolla på ett par skor så vi skiljdes åt och jag och maja gick och käkade kebab på kebab house eftersom I love kebab har typ lagt ner eller ngt?! sorg i mitt hjärta haha...
Ja de va de, sen åkte vi hem maja skulle fixa en grej först och fick låna min väska medans jag åkte hem i förväg med bussen, och när ja redan sitter påväg hem märker jag att mina nycklar pengar allt ligger i väskan...haha sen lägger min mobil av också så de tog ett tag innan jag och maja hittade varandra .. smarta vi e :)

Sen träffade vi massa folk, och gick till personne badet och chilla, och de va nice.

Idag ska jag nog plugga lite och sen får vi se. Har typ utegångsförbud för en grej fast jag tror att ja får gå ut ikväll?! hoppas det annars är min lördag förstörd.

Vi hörs senare :)

Kram


dethär var ialla fall de ja köpte, orkade inte fota så jag lånade en bild :) Den är ganska liten men det är iaf en foundation,
dream matt mousse nude :)



födis



Kom hem för sisådär en 15 minuter sen. Har varit med Lovisa, mickis, Maja och Ida idag och firat Lovisa fisa som fyllde 15 igår <3 Vi hamnade hemma hos Markus på pokerkväll men eftersom jag sög på det och är världens sämsta förlorare så gick vi ut och sen så gick Ialla fall  jagIda och lovisa hem till henne senare på kvällen för att bara chilla galet hemma hos lovisa. Vi hamnade i hennes säng haha.

Skriver mer imorgon!

Kram babes

kristihimmelsfärd

Hej babes

Hoppas allt är bra med alla. Har varit ganska usel på att skriva denhär veckan, jag har blivit latare, ska skärpa mig :)

Ialla fall, skönt det ska bli med att få sluta redan imorgon! Har sett fram emot denhär veckan sen länge tillbaks haha. Alla små njutningar av livet som gör att man står ut med alla livets plågor, bokstavligt talat. Haha. Själv har jag redan planerat in nästan hela resten av helgen även om jag inte är så mycket för att planera hehe. Så såhär ser min lilla vecka ut framöver:
torsdag: blir det grillkväll med mina kära vänner :)
fredag: blir det fest hos en kille i vår parallell klass med vännerna :)
lördag: Ska jag äntligen träffa min älskling Julia som jag inte träffat på år och dar känns det som. Längtar! :)
Söndag: inget bestämt än sålänge (;

Japp, så ser det ut, ska bli kul hoppas jag :)

Förrästen, alla ni som precis som jag är riktiga twilight nördar..jag vet nog en ialla fall haha, Julia jag tänker inte på dig *blink*
Nu har dom visst kommit ut med den officiella afficen för tvåan som kommer ut på bio i höst och såhär ser den ut:



times when school makes u sick

Hej sötungar

Ja, angående min lilla rubrik där uppe. Just nu är jag så otrooligt skoltrött att jag till och med helt har tappat fattningen om dethär med läxor, (även om jag aldrig riktigt har tagit dom på så stort allvar..skäms på mig) just nu sitter jag här och bloggar även om jag borde sitta nergrävd i helvetes böckerna eftersom jag har tre prov och en skriftlig inlämning denhär veckan. Aja det löser sig nog hoppas jag. :)

Lyssnade ni förrästen på vinnarlåten igår ? Han va ju riktigt söt ialla fall, och dåligt sjöng han ju inte heller :) Det var bra att han vann ialla fall, haha och sveriges låt? Pinsamt att den ens kom vidare liksom, vad kommer dom tro om Sverige liksom? Aha opera töntar haha. :P

Men ska nog gå och kolla lite på tv en stund innan det blir läggdags för min del. Vi hörs imorgon babes!

Kram

Lite bilder från Rix Fm :)



Hanna, Isabelle, Jag och Ida <3



jag som klänger på lilla ida :) hihi



haha titta kinesen i bakgrunden, han tror väll att det är nationalsången eller något? :P



yes, jag är normal :D



Hinner inte lägga in fler bilder ikväll men vi får se ifall de poppar upp lite fler sen. Kommer ialla fall lägga in några stycken från igår ialla fall ! :)

Puss




CHIA tjejkväll

hejhej :)

Vaknade imorse med världens huvudvärk och ont i hela kroppen samt ont i halsen så jag bestämde mig för att inte spela match. Typiskt att bli sjuk när man har match men jaja, that's life.

Just nu är jag och Hanna hemma hos vår vän Isabelle. Vi ska ha tjejkväll och laga middag tillsammans och sen ska vi dra ut också ;). Och snart kommer Amanda också. Om ni undrar vad CHIA betyder så står det för Carla, Hanna, Isabelle och Amanda. Hehe, vi kom på det när vi var små och sedan dess har vi alltid hållt ihop. Japp nu ropar tjejerna på mig att jag ska komma och bella kommer med drinkar i högsta hugg så nu ska jag gå hehe.
jag skriver nog innan vi drar ut igen :)

Kram på er.

Lägger in bilderna från Rix Fm lite senare!

even though love hurts sometimes, I will always love u.

Hej alla sötnosar.

Dålig uppdatering idag förlåt för det. Idag har ag ialla fall varit på riks fm, faktist rätt kul, roligare än vad jag hade tänkt mig och vi var väll ungefär 18 pers som var där tsm och dansade och sjöng, så nu har jag riktigt jäkla ont i halsen. Fuck it.

Anyway, har stått upp i flera timmar och dansat och skrikit och sprungit och allt nivet och i slutet drog vi ju till åsen och umgicks lite där så nu är jag så slut att det inte finns. Måste sova känns osm att jag ska spy snart. Imorgon är det ialla fall match. Undrar hur det kommer gå, hoppas bra. Men vi hörs imorgon igen!

Nighty nighty !

Bilder från kvällen kommer senare!

läggdags

Åh vad underbart det känns just nu. Har pluggat typ två sidor i matteboken och jag har sovmorgon imorgon och börjar 09.50 imorgon, YES! Men jag lovar att min gladhet kommer försvinna tills imorgon när jag inser att det är ännu mindre tid kvar tills inlämningen av teknik uppsatsen som jag knappt börjat skriva på. Usch, imorgon gör jag det istället. Because I need my sleepie time hihi (A)

Nejmen fyfan och nu detta, var så inne i mitt lilla lycko rus att jag inte ens märkte att grannarna spelar GITARR precis under mig!!! IGEN! Vad fan vill människorna? Har dom ingen jävla respekt mot andra? Nej tydligen inte och det är verkligen inte första gången det händer. Seriöst, jag ska skriva ett klago brev och lägga det i deras brevlåda där det stå såhär:

OM NI INTE SLUTAR SPELA GITARR EFTER 10 PÅ KVÄLLEN SÅ KOMMER JAG ATT FUCKING POLISANMÄLA ER OCH ANMÄLA ER TILL ALLA GREJER MAN KAN ANMÄLA FOLK TILL FÖRFAN !!!

Rätt åt dom...jag är så jävla trött på sånthär. Haha, jag låter som en gammal sur tant som blir irriterad för alla ljud men seriöst, hur skulle ni känna om ni va as trötta och vill sova, sen är det någon jävla IQ grå sten som inte fattar att man inte spelar gitarr klockan 11 på kvällen. Sist som spelade fick jag sova med öronproppar haha.

Aja, ska nog sova nu. Om jag kan vill säga.

Godnatt och kram


Ordinary day

Hej alla söta människor :)

Sitter här redan iklädd i snobben shorts och en gammal fotbolls tröja haha. Japp det är bra att vara redo ifall jag skulle slumra till eller helt enkelt somna haha. Galet.

Dagen har väll varit en helt vanlig onsdag I guess. Försov mig som vanligt, råkade stänga av väckarklockan när den ringde haha och sen fick jag jäkligt bråttom.

Idag vare ju träning också. Fyfan vad jag älskar fotboll alltså. Det är så..underbart. Helt jävla galet underbart. Man blir helt lycklig, när man står där på plan och bara gör det man älskar, då jävlar, då är man lycklig. Japp så känner jag för den sporten. Guds bästa verk, rakt av.

Sitter och lyssnar på as bra musik by the way. Skulle gärna lagt in den här i bloggen men jag vette fan hur man gör. Någon som vet? Måste nog fråga någon kunnig. Teknik är inte min grej you know.

Aja, måste sätta igång med lite matte och en teknik uppsats. Ärligt, jag överväger självmord.

Kram


Bad redan i Maj? nej tack :P

Jag tror vi stannar här borta ett tag till så jag tänkte slänga in ett litet inlägg härifrån istället. :)
Här är det ialla fall jätte trevligt och mammas kompis har lagat underbar mat som vanligt, hehe. Folket här borta funderar på att gå och bada snart! Herregud, är människorna galna? Hehe jag ska ialla fall med och stå där som ett litet stöd. :P
Usch, nej jag väntar nog tills det blir lite varmare i vattnet annars kommer jag typ få kramp och drunkna haha.. :P

Aja vi hörs senare, nu tänkte jag gå tillbaka till köket och vara lite social av mig. :)

Kram


12/5

Helloo

Ja ni, det är tisdag, känns som att dagarna går överdrivet snabbt bara för att jag har så jävla mycket plugg och det känns som att någon jävlas med mig och bara vrider fram klockan så att jag ska få mindre tid att göra klart allt satans plugg haha. Livlig fantasi :p För övrigt har jag inte gjort så mycket, mest pluggat och legat i soffan och ätit filmjölk hehe.

Hinner inte skriver mer tyvärr måste skynda mig att byta om ochfixa mig, ska ner till några vänner och fira en födelsedag. Shit, jag har ingen lugn stund här haha. Försöker komma hem rätt tidigt och då hinner jag slänga in ett inlägg eller så gör jag det hemifrån mina vänner.

Vi hörs senare! Skriver mer då :)

Kram

4 veckor kvar!

Hejsan hoppsan (:

Allt bra med er? Hoppas ni har haft en bra dag, själv är jag så trött att ja kommer somna på datan snart haha. Vette fan vart min trötthet kommer ifrån, är typ trött all the time, t.o.m när jag kom hem så somnade jag och var jäkligt nära på att missa träningen haha. Lyckat.

Men jaja, idag har jag ialla fall tränat som sagt, glömde mitt underställ på planen *fan fan fan* och nu vet jag inte hur jag ska göra, hoppas att någon ängel har tagit med sig de från träningen annars får jag väll ta en sväng dit och kolla om det finns kvar imorgon.

Anyway, vet ni, det är bara 4 veckor kvar till skolavslutningen!!! Känns helt underbart, förutom att alla lärare har proppat sista veckorna med prov. Fuck u all är mina visa ord till er.

Aja, ska gå och plugga lite so nu och sen sova.

Kram på er.



Mina älskade och "normala" vänner, Isabelle och Ida. (;



I väntan på att matte lektionen ska börja :P



jag och Sara :)



Erik, klassens lilla fjortis :) Så fort jag drog upp kameran så började han fixa sitt hår :P <3 Men jag han pixa honom, Yes jag är snabb som blixten :D

match

Godmorgon sötungar

Sitter här halvt påklädd med fobollskläder och käkar frukost nu aningen stressad. Ska spela match idag med 93orna och om 20 minuter ska jag möta Mirjam hehe. Ja, det är nog bäst att jag går och fixar allting nu ville bara visa att jag lever och att jag ska gå och spela fotboll snart. Vi hörs senare :)

Kram

five things

5 saker ni inte visste om mig

* jag är en mes och gråter till alla sorgliga filmer :P

* jag älskar disney filmerna, särskilt Mulan och Lejonkungen.

jag är väldigt envis och om jag inte får som jag vill så blir jag sur.

Är världens dåligaste förlorare

när jag var liten var jag Darins största fan. :P


duracell kaninen

Gissa om jag är trött! Idag har jag verkligen varit så jävla duktig och jag är sjukt stolt över mig själv, jag ha nämligen städat och tvättat hela lägenheten today. Känns bra :D Så nu hoppas jag att ja får slippa höra allt tjat om städning i en vecka minst.

Japp det var min morgon de, känns om att hela dan har runnit iväg men ska försöka hitta på något kul ialla fall. Kanske ringa någon söt person eller bara stanna hemma och chilla galet. Jaja, vi hörs lite senare tänkte gå och spela lite gitarr en stund. Vi hörs sen!

Kram





people, it's friday!

Hello babes :)

Läget med er? Dålig uppdatering denhär veckan, I know, och nu har mina ursäkter tagit slut så jag säger såhär, jag har inte ens orkat vara inne på datan the past few days, så där har ni största sanningen på hela veckan haha.

I alla fall, hoppas alla är nöjda och glada med att det är fredag idag, det borde ni vara för det är jag hehe. Är så extreemt trött på skolan just nu och jag funderar redan på om jag ska börja ta anti deppresiva piller mot gymnasiet. Fördelarna överväger..haha nejmen ärligt, I can't stand it...

Men slut snackat om det, vad händer ikväll då? Vännerna ska väll antagligen ut och ha de kul, själv var det tänkt att jag och maja skulle ut men sen dissa hon mig haha, nemen det blev lite ändringar i schemat så vi sket i det. Aja vi får se va som händer.
Nu ska ja käka, pusspuss :)

bio med maja <3

Hej på alla :D

Lugnt med alla? Jag har suttit här en stund och bara tänkt på lite grejer och har dragit en slutsats som har gett mig värdens jävla panik ångest attack. Nästa vecka har jag följande i skolan:

So prov , svenska läxhjälp -måndag
matte läxhjälp - tisdag
bildprov & teknik redogörelse klar - onsdag
spanska prov - fredag

Jag mår dåligt av att ens tänka tanken, och imorgon måste jag liksom sitta inne och plugga till dedär jävla so provet som är på måndag. Känns riktigt surt, jag vill bara ta en stor jävla hink med tändvätska och hälla runt hela skolan och sen tända på. Tänk vilken feeling. :D

Ialla fall, jag tänker ta vara på denhär lördagen nu och bara chilla galet ;). Idag har jag ialla fall varit på bio med maja och vi såg 17 again. Och jag säger bara en sak, Zack Efron är så snygg, jag skulle kunna döda för den mannen asså. (A)
Anyway, den va bra :) sen åkte vi hem och träffade Michel, Albin och Starke i västertorp och nu sitter jag här. Lagom roligt, börjar bli trött fast jag vill inte sova haha för då blir det söndag och det vill jag inte :)

Vi får höras mer imorgon babes :)

Love ya



gulliga små farbröder i spanien haha



Maja vid sin nya bil efter filmen, fin va? :) haha

Valborg

Hello babes

Allt bra med er? Hoppas ni hade en bra valborg, jo ja tänkte ju berätta lite om hur det var och så, ska försöka minnas de mesta här då okej , tyvärr tog vi inte några bilder, kanske va lika bra det haha. Ialla fall, valborgsdagen började ialla fall med vanlig skola, sen drog jag iväg till stan med syster medans mina sötingar åkte iväg och fixade lite grejer, sen träffade jag maja och vi drog hem till henne, duscha, föna hår smink osv osv. Efter det drog vi iväg för att möta upp dom andra, bella, matilda anna och Michel. Vi fem åkte ner till vinterviken för att grilla och ha de kul. Vi mötte massa folk och jag kan bara säga att det blev ett jävla drag på oss haha. Kanske lite väl mycket drag där i slutet , men bara dom som va med oss vet hur det slutade haha. Puss på er iaf. Sen hände en liten olycka med stackars michel haha gullungen hamnade i vattnet. Haha stackarn, eller hur? :P

Jaja, det var vår valborg, när vi hade fått nog, eller dom flesta hade gömt allt de roliga för mig och maja så fick vi nog och hem kom vi ialla fall. Jag sov hos Bella av praktiska skäl haha skoja, nejmen vi drog hem till bella och sov. Sen va de slut på de roliga och hej till the day after party. haha sajk på den. Jaja. Nu tänker jag fixa mig för snart ska jag gå och möta maja var det tänkt, bio kanske? Jaja puss på er.

Hörs senare!

godmorgon

Hej på er...

Hoppas ni hade en trevlig valborg. Det hade jag, man kan väll säga att det gick lite över i slutet, men vi hade trevligt, det var iaf jag maja, bella, matilda anna och michel. Skriver mer sen, ska gå och lägga mig igen i sängen. Puss

RSS 2.0