lite shopping från förra veckan

Kan väll slänga in domhär bilderna innan jag drar ut! hejsvejs (:




Ett par söta ballerina skor, (fast dom var inte sköna alls! fick skavsår efter första dan) och två vanliga linnen.

stan med sötnosen

Hej sötnosar

Har varit riktigt kass på att uppdatera, jagvet och dessutom skrev jag ju aldrig vrf jag inte bloggade på en vecka, men jag var på konfa läger hehe :)

Ialla fall, idag har jag och min söta vän mickis vart och shoppat i stan. Det finns verkligen ingen spärr när de gäller shopping för mig. Inte bra alltså. Måste skärpa mig, idag köpte jag ialla fall, två par byxor, ett par sol brillor, underkläder, och ett par skor.

Just nu håller jag faktist på att fixa mig eftersom jag ska gå ut, *ovanligt hehe* och möta mina fina vänner. Ni får ha de så bra så hörs vi sen !

Puss&kram

förresten, lägger upp lite bilder från midsommar och konfa lägret lte senare :) plus lite shopping från förra veckan (;

Dagens shopping iaf.




söta små tygskor



haha, var bara tvungen att köpa domdär små söta trosorna, & mickis också för den delen! Från topshop är dom iaf :)



riktigt seriös haha. Men äsch, va vore livet om ingen bjöd på sig själv? (:









The king has left the scene

Fattar de inte. Rest in peace Micheal Jackson. 29/8 1958 - 25/6 2009*

Kan inte fatta de fortfarnade, vet ni hur mkt jag älskar hans gamla låtar? när ja va liten lyssnade jag alltid på dom. Och nu ba, dog han. Borta. Det känns helt sjukt, nivet, även om man inte kände honom, så är de ju ändå, micheal jackson vi snackar om, the king of pop. Så är det bara.

Hoppas han har de bättre någon annan stans nu iallafall. Legend of pop.


två av många älskade låtar.

glad midsommar, en dag försent

Hejhej

hoppas ni hade en bra midsommar, själv hamnade ja på skansen med familj och vänner haha...kunde vart roligare men jajja! Lägger upp lite bilder senare från igår tänkte jag.

Ska precis hoppa in i duschen och fixa mig för snart ska jag träffa min älskade vän Ida som åker till Malta imorgon *snyft* så jag måste hinna se henne innan hon åker!

pusspuss

shopping

Lite bilder från idag :) Enjoy!



 
på fiket, jag med min Wilma's påse, (där jag köpte min väska) och söta lovisa :)



tjocktröjan jag köpte :) Fate or for tune.



Den ser mycket finare ut när man har fyllt ut den med saker såklart.




okej skitdåliga bilder, men min kamera har ju lagt av som sagt så ja skiter i de. Hehe. De va allt jag köpte idag.

tjocktröja från topshop
väska från Friis & Company
älskar :*
Ring i silver från S1X

Godnatt på er.


skärholmen

tjabbaah!

Precis som jag önskade så blev det ännu en shopping dag för min del. Lovisa frågade ifall jag skulle med henne och shoppa och såklart så skulle ja de eftersom jag ändå skulle åkt in så vi tog sällskap till skärholmen (;
Köpte en jättefin vit väska från Friis & Company, en söt tjocktröja från Topshop och en jättesöt ring från SIX. 
Sedan träffade jag också Vera från mitt lag som också va ute och shoppade med Tilde och Fanny hihi :)
Efter all shopping blev de såklart...fika haha. Lägger upp bilderna från shoppingen lite senare eftersom jag förmodligen ska åka in och shoppa efter maten igen med mammsen hehe. Mycket shopping, men jag klagar verkligen inte, jag älskar de bara.

Nu ska jag gå och käka köttbullar med makaroner. Mumsigt :)

Pusspuss


When i lose myself i think of you

Godermorgon på er

Vaknade för kanske en halvtimme sen och sen dess har jag bara suttit här i min säng inlindad i mitt mysiga täcke hehe.
Dagens planer då, idag kommer min älskade maja hem från sitt konfaläger så det är ju skitbra! Har saknat henne sååå mycket! Nu på dan hade jag nog tänkt att åka en sväng och shoppa lite till om jag hittar något .. haha kan inte få nog! Men jag älskar verkligen shopping, fast de gör nog dom flesta tonårs tjejer, hihi :)

Men hörrni, nu tänker jag fortsätta mysa en stund här i min säng och sen blir de duschen. Vi hörs senare!

Kramis



jag och maja på rix fm i år. Har saknat dig mest älskling.

min och idas humor haha




Haha, vet man ser typ ingenting fast jag kan ialla fall läsa de, hoppas ni har lika bra syn som jag haha. Min och idas humor, vet inte varför jag skrattar åt det ens? måste bero på att jag är trött haha, ska nog sova nu! Jag klarade inte längre, fy skäms. Godnatt!


nattugglor

Hejsisvejsi

har precis kommit hem. Har varit ute med ida, mickis & bella. Vi luffade mest runt och dansade på vår gamla skolgård till lite fjortisdunk typ haha. Kul va de men sen orkade vi inte mer så nu har iaf jag ida och mickis bestämt att vi ska sitta uppe hela kvällen och fira att vi är fria haha.

Vi hörs säkert innan jag går och lägger mig men annars så hörs vi när jag vaknar sen då!

Puss


beroende?

Goddag mina sköna :)

Försökte uppdatera typ klockan 12 idag hemifrån mickis men nu märkte jag att det inte hade publicerats hehe..menmen, jag slutade ialla fall tidigare idag, så jag satte mig på bussen och ringde till min söta vän mickis och fråga om hon skulle me till stan. Klart hon skulle de, hehe så jag åkte hem till henne och vi åkte iväg till stan.
Hade verkligen inte shoppat på tusen år kändes de som, och som den shopping älskare, narkoman, vad man nu kan kalla de så kändes de helt underbart att bara få komma in i en affär med massa kläder haha!
Köpte ialla fall massa fina saker, bland annat ett par ljusa jeans som va väldigt söta! Bilder kommer också (;

Efter att ha sprungit in och ut i ett x antal affärer, (vilket man gör om man shoppar med mig haha) så blev vi trötta och satte oss på ett jättemysigt café på drottninggatan. Jag tror fan jag är beroende av att fika. Men det är ju så himla mysigt!

Nu ska jag bara ta de lugnt en stund innan jag drar ut med mina fina vänner. Äntligen kan jag njuta av livet, inget jävla jobb att passa.

Puss på er



söta mickis på fiket <3









japp dehär va vad jag köpte idag. byxor,två linnen, ett par mjukis shorts, lite underkläder hehe, och en mascara.









typiskt tanter?





Dethär är så jäkla typiskt så det inte är sant, jag lovar. Har hänt många gånger och jag vet att det inte bara är jag.
Idag när jag stod på bussen påväg hem, ganska trött, lättirriterad, bussen är helt fullsmockad med jobbiga människor, & skrikande ungar som ska hem och bla bla. Jag står upp, ungefär i mitten av bussen. Lyssnade på ganska hög musik och hade väll inte tankarna helt samlade. Sen känner jag hur någon jäkel står och hackar på min axel, först reagerar jag inte eftersom jag tror att "det är väll ngn som bara råkade stöta till mig av misstag" sen händer det igen och jag stänger av musiken och vänder mig om. Och gissa vad, där står en sur liten gumma och typ skriker nästan
- Hörrudu! stå inte i min väg när jag ska gå ut ur bussen! Jag måste ju få hålla i mig i räcket!
då blir ja bara såå irriterad och ger henne värsta onda blicken medans jag säger, " men jaa ta de lugnt" så går hon förbi mig jättehårt och fnyser åt mig. Och där står jag, med allas blickar mot mig och blir ännu mer förbannad.
Vem tror dom att dom är? varför ska dom vuxna få tro att dom kan behandla unga sådär, medans vi inte ens får höja rösten till dom utan att vi är "uppkäftiga" eller har en dålig attityd. Fan va ja hatar de ordet, dålig attityd haha. Kanske för att jag fått höra de, way too many times.

Gissa om kärringen gjorde min dag liksom..

sommarjobb sommarjobb..

hej sötisar :)

Det va ett tag sen märkte jag haha. hoppas ni har haft de bra. Själv så har de varit fint, lite segt med allting bara. Började ju sommarjobba i måndags och sen dess har jag stigit upp klockan 07.40 varje morgon. Inte särskilt friskt javet, har dock aldrig påstått att jag är fullt normal *fniss*, men allt för pengar haha, nejnej men jag överlever! Det är trots allt bara en dag kvar och sen kan jag äntligen njuta av sommarlovet som en vanlig tonåring.

Annars då, efter jobbet idag så mötte jag upp min älskade syster för lite fika inne i skanstull. Väldigt mysigt och jag åt världens godaste jordgubbspaj, *mums* ;) Efter det, drog jag och mi familia till vaccinations centret och vaccinera oss, *oväntat* jag fick ta två sprutor! haha jag som är livrädd för sånt satt typ och blundade och tjejen som skulle vaccinera mig typ tröck in nålen så hårt hon kunde i min arm, nu är den helt öm :( men ialla fall...

..nu ska jag nog gå och spela lite supermario på mitt typ, stenålders nintendo haha..har aldrig gillat tv spel faktist, men supermario, det är fan ballt ! :D

Puss på er



älskar å fika!



igår, jag och ida var ute med supercola gänget och jag hittade en olåst cykel som vi "lånade" hehe. Och detta är jag, som försöker se söt ut (!?)



sen skulle ida in i pissoaren!



strike a pose haha.. jag är så tuff så de finns inte!  :O




godmorgon typ

Hej sötnosar

Ligger fortfarande i sängen, helt utslagen typ haha. Har inte orkat göra någonting alls hehe. Skrev ingenting igår ju men dagen blev lyckad ialla fall. Avslutningen blev väldigt bra och solen kom ju också fram. På kvällen så va vi i hägesten och firade våran avslutning, va jättekul förutom att dom flesta typ slocknade lite där på slutet men äsch, jag kom hem där runt halv 12, lagom och bra. Och idag har jag grymt ont i fötterna från igår när jag trippade runt på 9 cms klackar haha!

Idag vet jag inte riktigt, vädret verkar ju inte tillåta så mycket roligt så jag funderar på att bara stanna hemma och mysa eller dra över till någon kompis. Annars så snackade jag med mickis och dom kanske skulle möta upp mig för lite shopping? Kan nog pigga upp mig just nu känns de som.

Anyway, ni får ha det så bra även om vädret inte är det bästa. Men vad gör man, vi bor ju i sverige liksom. Nästa vecka ska jag ialla fall sommarjobba i en vecka och tjäna lite extra cash. Great!

Vi hörs babes




jag och bästavän. Nu har vi gått ut åttan och ett jävligt nice sommarlov framför oss.


lite uttråkad sådär..

Du är kär nu -  njae

Du har sårat nån så de börjat gråta - Ja de har jag tyvärr
Nån har sårat dig så du börjat gråta -  det har hänt ja.
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - japp

Du har haft ett förhållande som varade över ett år - jag tror det var ett år?

Du har haft ett förhållande som varade över två år - nej :)


ÄRLIGHET


Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Aa faktist

Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - japp

Jag har smygit ut utan lov - haha japp det har jag gjort

Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - det händer

Jag har en hemlighet som ingen vet - Det har vi alla (;

Jag har fuskat i ett spel - HAHA! absolut inte (A)

Jag har struntat i ett prov - ja


DÅLIGA TIDER

Jag har druckit alkohol - yepp..

Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - absolut inte

Jag kan svälja piller - yesbox

Jag har tagit mediciner mot depression - nope

Jag har anorexi och/eller bulimi - nej

Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det  - jaa :S

Jag har vaknat gråtande - vem har inte ?

Jag har somnat gråtande - yes
DÖDEN

Jag hatar begravningar - ja såklart?

Jag har sett någon dö - Nej, tur de

Någon nära till mig har försökt begå självmord - inte vad jag vet om

Någon nära till mig har begått självmord - inte någon nära mig.


ERFARENHETER

Jag har tappat bort mig i min hemstad - hahaha mycket möjligt

Jag har sett en fallande stjärna - Japp

Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Japp!

Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - haha, va typ min hobby när jag var liten och busig :)

Har sparkat en kille mellan benen - många gånger..

Har hoppat fallskärm från ett flygplan - eh nej?

Har lekt sanning eller konsekvens - haha såklart jag har

Druckit en hel liter mjölk på en timme - har nog hänt :)

Jag har medverkat i en teater - japp :D

Du har fångat en snöflinga med tungan - många snöflingor:)

Jag har suttit på ett tak på natten - det har jag ;)

Jag har aprillat någon - Hehe ja

Jag har åkt taxi - japp, älskar de

Jag har ätit sushi - haha mm, aldrig mer!

Jag har åkt snowboard - nej faktist inte:D


räddaren i nöden

Hej igen

Nu har jag i princip fixat allt tills imorgon hehe, nivet hårimpackning och sånt, det enda som fattas nu är mina små tånaglar som ska bli rosa och fina hihi :)

Förresten, dagens hjältar for today, Sanna och Emma! Snackade me sanna precis innan träningen och det var precis då min lilla "åhnej jag har inga skor" kris höll på och då sa hon att ja kunde få låna ett par av henne som hon tog med till träningen, (det är emmas skor) och dom satt jättebra och allt så det var ju verkligen helt underbart. Tack så mycket! verkligen, my heroes.

Anyway, börjar bli ganska trött så jag tänkte gå och borsta tänderna och sova för...

...imorgon har jag SOMMARLOV!



träning

Hej pluttar

måste skynda mig till träningen nu, har suttit och latat mig alldeless för länge nu (igen) haha. Vi hörs sen då.
Pusspuss.


panik!

Jag har verkligen panik just nu. Jag har ju skolavslutningen imorgon, och har inga skor till min klänning? Vad fan gör man nu liksom? Har träning om 2 timmar och jag känner att jag måste gå på den samtidigt som jag verkligen är i stort behov av att gå och shoppa nu? As jobbig känsla asså, har ingen aning om vad jag ska göra...måste ringa ngt haha.




min avslutnings klänning. Skulle passa perfekt med vita klackar, bara det att jag inte har dom..vadfangörmannu?

gårdagens shopping



fick denhär fina påsen när jag köpte bikinin , perfekt ju, kan jag ha på stranden eller ngt sånt (;




Sry om bilderna inte är dom bästa, men min vanliga kamera har typ pms. Detta va alltså min bikini, lite impuls köp sådär :) alltid bra.

tandläkar dag & shopping

Shulululu (:

Min dag började med att jag skulle till tandläkarn och kom som vanligt försent..pinsamt men aja det gick as fort allt såg bra ut så jag kom lagom till skolan haha..fett synd, försökte dra ut på tiden så mkt men kom ändå bara 15 minuter försent haha. Efter skolan åkte jag och Ida och shoppade och jag fick med mig en jättesöt bikini. Det va ju egentligen så att ja sulle köpa skor till avslutningen men jag hittade ingenting.. :(

Ikväll har jag ialla fall inte gjort så mkt, va ute en sväng med tha gang haha nejmen med alla mina söta vänner och firade att DOM hade slutat..känns ganska surt, vi slutar ju liksom på torsdag?! Men what ever, vi har ju ialla fall en hel veckas längre sommarlov så :)

Nu ska jag gå och käka en nattmacka och sen, bed time för min del ;)

Visar min nya bikini imorgon :)


bilder från landet :)




stannade och köpte massa godis på vägen, this is amanda :)




när vi va framme skulle vi bära bellas jävla studsmatta typ 1 km haha nejmen typ 20 meter och jag dog haha. Hanna på bilden.




sen hoppade vi studsmatta tills vi skämdes haha. jag älskar studsmattor :)



Hanna älskar också studsmattor haha :D

sen klippte jag lugg på amanda,


 

(före)                        (efter)

Både jag och amanda blev nöjda haha, fast inte hennes pappa haha *skäms*





sedan tog jag lite ego pics medan dom andra hoppade :)



sen tog vi galna foton innan hanna åkte hem till sig



på kvällen spelade vi poker med lego haha. Bella vann :(



Sen tog jag inte fler bilder, dethär är ialla fall amanda på hemresan, sover som vanligt. Gjorde hon förra året också haha.

Nu ska jag gå och lägga mig! Godnatt lovers.


störning på hög nivå..

Haha min humor går fan över alla gränser, första ,andra,tredje gången jag kollade på denhär, jag låg bokstavligt talat på golvet och grät av skratt tills jag fick kramp i magen och inte kunde andas och sen när den gick över så skratta jag lite till. Haha kolla på den andra först, den är roligast hahaha XD


 

träning

Hellu

Allt bra? Har rättså bråttom just nu, ska dra iväg på träning om 10 minuter så jag hinner egentligen inte sitta här och dega. Kom hem för typ 2 timmar sen och lyckades somna på soffan.

Måste ialla fall skynda mig och packa fotbollsväskan och byta om nu, vi hörs sen efter träningen! :)

Kram


sleepie time

Hej gullisar

Hinner inte skriva mkt nu faktist, är väldigt trött och tänkte gå och lägga mig på en gång så att ja kanske växer några centimeter till haha, jag och mina 159 cm..:P haha, ialla fall, jag skulle bara säga attjag lever och att det va jättetrevligt och mysigt ute på bellas land och bilderna lägger jag upp imorgon :)

Vi hörs mer imorgon älskade vänner :) puss

Här får ni en liten godnatt bild av mig, hehe jag med min fina snobben pyamas *blink*

 

läggdags

Hellu :)

Blev inte så mkt skrivande idag märkte jag. Men tänkte ialla fall skriva en snabb sammanfattning av dan, efter skolan så gick jag och Hanna hem till mig en stund innan jag åkte och körde match i Åkersberga. Efter att ja hade kommit hem, ätit och duschat åkte jag för att möta upp lite vänner som va ute :)

De va ungefär de som har hänt idag :) Imorgon åker jag till min vän Isabelles land och kommer vara där till på söndag. Kommer blogga mer i morgon bitti men sen blir de nog inge mer förrän på söndag, kommer lägga upp massa bilder också såklart :)

Men nu ska jag sova, har inte ens börjat packa till imorgon ..får väll göra de imorgon bitti :) puss på er.

why does it rain

Hej gullungar

Hoppas ni har haft en bra dag, även om det är pissigt väder ute..vad hände med det soliga varma vädret liksom? Vi får väll bara sitta hemma och hoppas att dethär jobbiga värdret försvinner lika snabbt som de kom.

jag kom ialla fall precis hem från min finska..ja och ni som inte visste det så är jag faktist halv finsk så jag går på de så jag får extra betyg hehe :) Det var ialla fall sista gången, känns riktigt skönt (;

Och apropå betyg..igår fick jag veta att jag har höjt mig i svenska från G till VG. Känns riktigt kul eftersom det var ett av mina mål i början av åttan, jippie :D

Anyway, skönt med fredag imorgon! Dessutom fick vi sovmorgon eftersom svenskan är inställd, livet är skönt ibland asså..och sen blir det match mot Åkersberga och efter det blir det nog filmkväll med älsklingarna och packning inför lördag :) trevligt trevligt..

Skriver mer senare!

Chao




Yes, såhär såg jag ut idag då, helt enkelt, gråa jeans från JC och en stor långärmar från killavdelningen på HM som egentligen är Idas pappas..hahaha! Busig jag är :P


match

Heippa alla sötungar

Hade match idag nästan direkt efter skolan så han inte ens gå in på datan. Vi spelade ialla fall match mot Boo och vi torsk tyvärr...surt men sånt är livet det är bara att fortsätta kämpa så tar vi dom nästa gång :)

Kom hem för inte så länge sen och just nu dör jag verkligen av hunger. Tog ut all min ilska på stackars familjen..stackarna som måste leva med mig haha.

Jaja nu ska jag hoppa in i duschen och sen maat ! vi hörs vi senare :)!

Chao


badmode i sommar

Jag är kär i de nya badmodet...



två favoriter från Nelly, såå fina :)


nyduschad

Hellu :)

Har precis varit ute i regnet, snacka om att det regnade mkt, var ute i högst 15 minuter och jag ser inte klok ut, mina kläder är helt blöta och håret är galet. Kolla här liksom?


aja, lite vatten har väl ingen dött av :)

Själv har man inga fler läxor eller prov kvar på denna termin så nu är det bara att luta sig tillbaka och chilla galet asså (;
Känns helt underbart and it's just the begining....

Japp, är rätt nice med livet ibland och nu tänker jag kolla på tv, men första bjuder jag på skönaste låten som jag sitter och lyssnar på just nu, helt grym och texten är ju bara så rätt. Vi hörs sen då babes. Chao







RSS 2.0