Min barndomsvän Jonathan. Helt grym

Tja, nattligt inlägg blire nu haha.

Är egentligen hur trött som helst, men ja pallar inte gå och lägga mig. Eller så ärengn som håller mig uppe. Kan va båda och haha. Min rumpa har ialla fall ingen känsel kvar till alla intresserade.

Tänkte bara visa en bild som får bli veckans bild för den gjorde verkligen min dag. Haha, jisses vad jag garvade, var tvungen att lägga mig på sängen för att ja inte kunde stå upp. Denhär bilden slår alla spex foton jag ngnsin sett, haha helt jäkla klockren. Såklart, eftersom det är min bästa jonathan. Pusspuss nu ska ja sova.

 hahahahahahaha! puss på dig gubben, du gör min dag.

colombia resa del 2



Huset/villan vi bodde i ett tag, så sjukt nice.. herre jösses, colombia. Ni anar inte. Så sjukt nice. Badade hela dagarna, körde golf bil och såndär snabb jäkla bil, typ med fyra hjul? ngn som fattar haha? Åt glass (fast inte så mkt faktist), blev utskälld för att vi pallade mangos? haha aa här hemma pallar man äpplen, i colombia mangos? haha aa och en massa massa mer. !


aha en bild här på våra grannars hus, den till vänster längst ner, jag och mina söta kusiner :) <3



Ännu mer av mina kusiner och en betjänt som tittar fram bakom min kusin i mitten bilden haha. Lite blommor också haha :)

resten av bilderna kommer upp senare. Nu ska ja platta håret, kyss.

dusch & sen blirre ut och träffa brudarna

Kände mig as duktig, har redan nästan fixat klart del 2 så dom kommer upp snart också! Nu ska hoppa in i duschen och sen träffa mina sötnosar. Hoppas ni får en grym fredag kväll. Man ska ha kul också, inte bara plugga aslet av sig, okej skolan har bara börjat men ändå haha... känner mig fett taggad just nu, ingen aning varför, kanske för att min älskling musik är på högsta just nu, allt är heaven liksom. Puss

Colombia resa del 1


japp, först mellan landade vi ju i New York, vi han göra ganska mkt, käka, fota, vila .. haha



aa, va nästan bara runda/lite tjocka personen runt Mcdonaldsen haha, kul ju, aa sen han jag köpa en tröja, och sen vila eftersom vi inte sovit någonting :(



japp och sen kom vi fram:) äntligen! Det var bara att börja packa upp, ta lite egopics och chilla galet. Resten kommer sen, :) pusspuss (ja ser bara liiite konstig ut på alla bilder, men så är de, ni får stå ut:).

vandrings dag

tjatja

Shiit va trött jag är, vi hade ju vandrings dag idag med klassen, eller de va snarare alla niorna och sen vare väll kanske 8orna också tror jag? Har inte koll på dom men ja vet ialla fall att niorna va ute på vandring. 1 mil gick vi och jag är helt slut. Tänk er stekande sol, svarta långbyxor, svart tjocktröja och en tung axelväska, haha inte skönt.

Nu är jag ialla fall hemma och chillar galet. Orkar inte göra något men ska ändå ta och hoppa in i duschen. Längtar verkligen till att få börja träna igen i ngn nytt lag, men jag vet inte vilket! Jag blir så..rastlös. En tjej i min klass går ialla fall i ett lag men dom tränar 1 timme i veckan, 1 timme! Det är ju synd om dom, hur klarar man sig? shit om man älskar fotboll, nöjer man sig med 1 timme då? Tydligen gör dom de.. men ja får se hur ja gör helt enkelt.

Nu ska ja duscha, vi hörs.


hiss / diss



* solbränna - älskar de, älskar solbrun färg, skit snyggt!

* att vara utomlands - varför känns de som att nästan allt är bättre i utomlands? ta bara folket som ett exempel, folk är såå mycket trevligare utomlands, här i sverige om man t.ex går in i en affär och ska betala ngt så får man leta för att hitta ngn som jobbar där och när man väl gör de så möts man av en fittig attityd så man bara vill smälla till personen, utomlands är alla så himla snälla och frågar tillochmed hur man mår osv. Tkr sånt är konstig, ska de va så svårt för folk i sverige att uppföra sig? tss...

* långpromenader - älskar de, finns inget mysigare ;)




* storbloggare med för mkt luft - haha yes, nivet vem jag snackar om :)

* sveriges väder - är de ens ngn som gillar de?

* folk som blir fejk packade på fester m.m - mm behöver ja säga mer?

läggdags

Nu är de dags att gå och sova så att jag blir stor och stark (A) sov gott alla söta ungar :) pusspuss



kvälls mys

Hej alla sötungar :)

Allt bra? Hoppas de. Har skrivit på en jäklig massa inlägg idag men inget blev tillräckligt bra och eftersom allt krånglade idag så struntade jag i det helt enkelt. Just nu sitter jag inbäddad i tvsoffan och kollar på Ghost Whisperer, älskar den serien och nu har den börjat äntligen! Men vi hörs imorgon eller lite senare ikväll för nu är reklamen slut snart! Pusspuss



Tycker att Melinda Gordon (?) vet inte riktigt hur man stavar hennes namn, är så underbart vacker.

första skoldan

Helluu :)

Allt gick finfint i skolan, mötte upp tjejerna för att gå tsm som vi alltid gör, och i skolan så va väll allt som vanligt. Typ som de alltid är efter sommarlov, vissa blivit längre, bredare, mognare, smalare, vissa har bytt stil aah you name it, men själv är man väll likadan som vanligt I guess, haha :)

Vårat schema va faktist överaskande bra! Börjar kl 9 två dagar i veckan, en gång 8.45 & 8.30 och en gång 8.10 ! Haha avundsjuka? Hihi rätt bra faktist, är ganska nöjd förutom att dom har lagt gympa på måndag morgon efter K tiden? Typ det värsta som kan hända men jag får väll leva med det antar jag haha...Och imorgon börjar vi me lektioner som vanligt..

Annars då, på torsdag ska vi ha vandringsdag med alla andra 9or, suuuper! eller inte, haha förra gången alltså i början av 8an så gick jag, maja och ellinor vilse och de sluta med att killarnas gympa lärare kom och hämtade oss haha..



Haha första dan i skolan gick man vilse i skogen, bra intryck där (; !


ny kalender & nytt fik!

Hejhej alla bloggläsare :)

Hoppas alla har haft en grym dag, dålig uppdatering idag också märkte jag, men jag var faktist tvungen att njuta lite extra av vår sista skoldag *snyft* Så ja, imorgon börjar vi alltså i 9an. Känner mig sådär taggad, vet ialla fall att Hanna www.hannaau.blogg.se som för övrigt fixat min nya design! creds till henne :) längtar till skolan, hur hon nu kan göra det men, aa alla är olika minst sagt haha :)

Idag har jag iaf varit och köpt en ny kalender! väldigt viktigt och smidigt att ha i skolan, särkilt nu när vi ska upp på högre nivå, vilket innebär högre skoltempo m.m. Suck, kommer aldrig palla, har värsta ångesten!!! Haha igår kom ja också på att niorna har nationella proven och de gjorde att ja nästan börja grina haha, usch vill inte ens tänka så långt.

Anyway, idag har jag och min sötnos Hanna också varit och fikat på ett nytt cafe som öppnat typ 2 minuter från oss! Super mysigt och jag kan verkligen tänka mig de stället som mitt nya stammis ställe haha. Om ni inte visste de så älskar jag café, de mysigaste jag vet typ.

Men jani, nu ska jag gå och förbereda lite inför kvällen och lägga mig i tid! Annars kan jag svära på att jag inte kommer upp i tid.



jag inne på gina tricot, visst ser tjocktröjan mysig ut?! står redan på köplistan (;



Lunch/middagade på cafet, supermysigt.



okej jagvet att jag ser ut som en gris på bilden, men pallar seriöst inte bry mig. Tröjan är från GEF och vit kofta från H&M + converse ;)



älskling!

tråååkigt

Jisses vad tråkigt man kan ha! Har inte gjort ett piss sen jag kom hem idag, Bestämde mig för att typ försöka att inte sitta vid datan så mkt, och inte heller vid tvn, för att liksom hitta ngt annat att göra, resultat: gick tillbaka till datan efter 10 minuter haha. Vad gör man egentligen utan data och tv på en längre tid? det finns liksom ingenting att göra förutom de? Shit, på stenåldern klarade man sig asbra utan data, så varför kan inte jag göra de nu? haha..man känner sig helt lost utan den.

Tänkte ialla fall gå ut en sväng nu med min söta ida pida, men först en liten snitsig bild av mig som jag gjorde i brist på roligheter, haha fint ord där ;) puss



älsklings jeans från bershka & en hard rock café tröja från Bogotá ;)

Haha, dethär är typ det mest avancerade jag klarar av att göra, sen ryker mitt tålamod. Och kunskap...haha!


nattinatti

Goderkväller ;D

Allt bra? Det vart ändrade planer för min del, maja hade planerat att köra lite dricki time me några vänner haha, "dricki" time, ni fattar nog vad jag menar, och undra ifall ja skulle me men hade ingen lust ikväll, fick nog tillräckligt me festande i colombia för ett bra tag haha! så, jag stannade hemma och gick på en annan liten fest istället, trevligt va de & smörgås tårta *gooott! åt typ upp allt* och lite annat smått och gott.

Nu är jag ialla fall hemma, måste gå och lägga mig nu direkt känner jag, ska upp senast 10 imorgon bitti eftersom jag ska till gamla stan och ha en återträff med min konfa grupp. Vet inte hur de blir, säkert trevligt ialla fall, *hoppas jag*
så..nu ska jag sova haha!

Ha de gött, pusspuss


Ge mig!




bästavänner

goodmorning sunshine ;)

Hoppas allt är bra me alla, själv är jag ovanligt pigg. Har värsta energin haha, vet inte vart den har kommit ifrån men har energi hela tiden nu, häromdagen var jag ju ute och gick, och vi gick 9 km? haha liksom, whata ? 9 km, måste va rekord :P

Anyway, nu på morgonen eller va man nu ska kalla de, eftermiddan eller vafan, är så pinsamt dålig på sånna där jobbiga uttryck haha, förmidda eftermidda, varje gång man frågar så får man olika svar, haha bättre att dra egna slutsatser haha..
ska snart börja tvätta alla kilo påsar me mina kläder och städa lite här hemma *duktig* och efter det ska jag ta en promenad hem till bästisen. Vad vi hittar på har vi inte bestämt men alltid blir det något :)

 imorgon eller på måndag blir det också köp av lite kalendrar och annat tjafs som behövs till skolan. 9an snart liksom, förstår mig verkligen inte på folk som längtar? som en av mina två bästavänner, haha Hanna, jagvet vi ska åka och köpa ett liv till dig sötnos :) puss



klockren ;) inte för att jag nu ska börja skrubba ett badkar haha..

provosera heter de va?

Ååh jag blir galen, galen galen!

dessie skrev idag: beställde hem den nya koftan som kommit in i ljus-rosa! I love it! Alla som köper den är så wannabe mig.

Vill bara klargöra lite grejer här, koftan ser ut såhär:


haha tillåt mig att skratta lite först, för de första, så döper du kläder och kallar dom dina kläder. Hm, vilken klass gick du i nu? Skulle du börja 2an eller hur va de? Haha medger att jag är lätt påverkad av folk som provoserar men hallå? Finns det ingen gräns på omogenhet eller? nej tydligen inte. Och alla som köper en likadan är så wannabe dig? Haha! joo så är de ju säkert, folk som köper en sån kofta och inte ens vet vem fan du är, jo men dom köper dom säkert bara för att dom vill va som du. absolut de tror jag också.
Vet ni, ja ska tamigfan gå och köpa en såndär kofta, bara för att provosera och för att den va riktigt nice haha!, Aa nu ska ja sova, skönt att ja fick ur mig dehär haha va bara tvungen. Chao

minne som en guldfisk?

Tjatja!

haha ibland kan ja verkligen irritera mig på vissa saker med mig själv. T.ex att jag har så himla dåligt minne ibland! Vissa saker, som har hänt för länge sen brukar jag oftast komma ihåg men liksom saker som precis har hänt har jag jättesvårt att komma ihåg ibland! Jätte irriterande och pinsamt ibland också.

T.ex som imorse, sprang ner till tvättstugan för att boka en tvätt tid till alla mina kläder. Hade preciis kollat dagens datum, 21 agusti. Japp de kommer jag ihåg, gick ner och när jag precis ska sätta in boknings "grejen" i tavlan så blir jag tveksam, är det den 20 eller 21 idag? stod en ganska lång stund och försökte komma ihåg va de va för datum innan jag bestämde mig, jag är 70 på att det är den 20. Går hem igen, kontrollerar att det är 20 men nej, 21 va de ju! Bara att gå ner igen och ändra. Lite smått irriterande haha!

För övrigt har jag inte gjort mkt alls idag, ska ut med ida lite senare så nu tänkte ja gå och klä på mig, sitter fortfarnade i myskläder haha!

dagens låt *(som jag verkligen har fastnat för):


..

förresten...kommer snart upp ny design på bloggen..måste bara snacka med mina tekniska vänner först hihi*

syskon kärlek

gissa om jag ens ängnade en blick åt min jäkla resväska som ligger på golvet? såklart inte. Haha! typiskt mig. Isället har jag legat i sängen och läst ut en bok, syskon kärlek. Helt okej bok faktist, brukar inte läsa så ofta, även om jag denhär sommaren har läst som värsta nörden, ett grymt sätt att fördriva tiden med när man är på resa t.ex. Anledningen till att jag har läst så mkt! Och här kommer en lista på vad jag har läst i sommar!

 Stephenie Meyer - Så länge vi båda andas
 Johanna Thydell - Det fattas en tärning
Katarina Kieri - Dansar Elias? Nej!
och sen en författare som jag inte vet :)- Tillsammans
Katarina von bredow - Syskon Kärlek

Enligt mig va ialla fall 4e boken av twilight så länge vi båda andas bäst, dom andra va väll sådär, vissa bättre än dom andra.

Men nu, kära läsare ska jag faktiskt göra lite nytta här hemma, vilket inte så ofta händer *skäms på mig* Så vi hörs senare I guess!

chao


10.04

Godmorgon alla som också redan är vakna! Kan inte fatta att jag redan är uppe, är hur trött som helst ju! Anledningen till att jag ställde klockan var för att ja måste ställa om dygnet sen jag kom hem från colombia (dom har en annan tidszon)
vilket gör att jag inte är trött när jag egentligen ska vara trött, alltså på natten och därför måste ja gå upp tidigt för att bli trött. Haha, usch usch, min säng ser såå inbjudande ut att ja bara vill slänga mig under täcket och sova i flera timmar till.

Och apropå sova, dethär året har jag verkligen lovat mig själv att gå och lägga mig tidigt på kvällarna, och sova minst 9-10 timmar varje kväll. Inte bara för att orka skolan utan också för att ja ska växa meer, och det ska jag, punkt slut. Till alla som säger ngt annat, släng er i väggen tack hejdå. ;)

Aa de va de, eftersom jag nu är uppe så tidigt hade jag tänkt och göra lite nytta, så min destination är nu att börja packa ur min resväska som bara är i vägen hela tiden.

Jaja vi hörs senare!

chao



charmigt, känner mig ungefär såhär denna underbara morgon! haha


långpromenad

hej hopp :)

Ska straxt möta upp ida & bella för en fet långpromenad hehe. Kände att jag måste ut och röra på mig ifall jag inte vill sluta på brooklyns rehab center för sjukligt överviktiga människor.. låter lockande, eller inte. Aa, kanske inte berättat de men jag ska ju sluta spela fotboll i aspudden så nu vet ja vet inte riktigt. Kommer aldrig kunna sluta me fotboll helt så ja funderar på att bara byta lag. Eller funderar och funderar, jag ska. Men vet inte till vilke så ja får väll se när skolan börjar och så.

Jaja nu måste ja skynda, ida kommer när som helst! nu ska ja ut och bränna some faaat haha skoja, aja hörs sen

hiss & diss

nu tänkte ja faktist dissa och hissa lite grejer här för att ja kände att de behövdes haha.



Otrevliga tanter i klädaffärer - ja, har vi alla säkert råkat ut för! fyfan för otrevliga folk som inte vet hur man uppför sig mot folk. Så vidrigt, usch usch.

fördomar - visst, alla har eller har haft fördomar. Men egentligen, fördomar är väldigt onödigt. Så dumt att man alltid ska dra egna felaktiga slutsatser om saker man inte vet ett piss om och sen märker man att, oj jag hade visst fel.

folk som snackar bakom ens rygg - mm hör man på första meningen, kan folk bara sluta snacka massa skit bakom ryggen? Allt leder bara till masa skit, en person säger något, går mellan flera personer och blir till slut en stor fet lögn och massa rykten. Tkr man kan skita i sånt.

självlockigt hår - visst kan lockigt hår vara fint på vissa, men på vissa är de inte fint. Själv har jag lite självlockigt hår. Inte kul.













vänner - vänner, ja de borde väll alla ha? Vänner som alltid finns där, ställer upp vad som än händer. 

en stor mysig tjocktröja med ett par slitna jeans - aa, tkr de är så himla snyggt haha. På vintern t.ex vad passar inte bättre än ett par jeans med en stor varm tjocktröja? Funkar alltid. Och att en viss stor bloggare säger att det är "trash" att klä sig så? say what? tjejen vet inte va hon snackaar om!

musik - det absolut bästa som finns enligt mig. Kan ligga i flera timmar om kvällarna och bara lyssna på musik. Skulle aldrig kunna leva utan den, och är aldrig fel. När allt känns skit, musik. När allt är bra, musik.

gina tricot -
en av mina favorit affärer faktist. Visst det är billigt och så, men hey? spelar de ngn roll? visst kan jag gå och lägga massa pengar på dyra grejer om jag vill, men gina har för de mesta fina kläder och det är väll de som räknas, eller? :)


Nu ska jag gå och lägga mig babes. Vi hörs imorgon igen!

Chao

utgång

Hej hopp :)
 
Det får bli en snabbis här då, pratade nyss med älsklingen och vi bestämde att vi ska ut om ett tag så jag måste ta och skynda mig haha. Idag har det inte hänt mkt, var förbi några affärer imorse och sen har jag bara ätit lunch tillsammans med lite people. Som ja skrev förut kunde ja ju inte lägga in bilder men de verkar funka nu så tror bilderna från colombia kommer ikväll eller imorgon, vi får se :)

Nu måste ja dra, pusspuss

dagens

dagens i-landsproblem..

   har inte sovit lika bra som jag brukar eftersom jag inte kan sova på båda sidorna, pga att jag tog ett till hål i örat igår.. :(


  hittar inte data sladden till kameran så att jag kan överföra bilderna till datan!


 kunde inte bestämma mig för om jag ville ha bär yoghurt eller vanilj yoghurt till frukost imorse.. klurigt.. 


godmorgon

Okej vet inte riktigt va det har blivit med mina sov vanor men även om jag går och lägger mig hyffsat tidigt så vaknar jag ändå runt 3 halv 4 nästan varje dag nu? fick till och med ställa väckarklockan när jag skulle till stan med tjejerna för at jag annars skulle försova mig haha? Aja haha..

Annars då, har inte gjort ett piss denna morgon förutom kollat på friidrott (?!) haha I know, men nu ska jag faktiskt lyfta på arslet och göra ngt bra, börjar med en dusch haha. Jaja, vi hörs lite senare babes.

Chao

btw så suger blogg.se, helt värdelöst kan ju f*n inte lägga upp bilder?! ska försöka senare. puss

central shopping



sjal från MQ - rea typ 60 kr :)



värmeskydd från åhléns 80 kr.

hemma från colombia

Shulululu :)

allt bra? Nu har jag kommit hem från colombia, aningen seg kan man ju tycka att jag är eftersom jag har varit hemma i nästan en vecka redan men har inte orkat annat än att sova typ.

Allt va as nice i colombia och såklart så kommer de upp bilder från resan lite senare! :)
Ärligt talat så tycker jag själv att det är as tråkigt att läsa vad andra har gjort på deras resor osv osv för det blir för mkt text, så jag tänkte faktist inte skriva värsta långa texten om vad jag har gjort om de inte är någon som har några invändningar? haha :)

Kan ju ialla fall berätta att jag har hunnit med väldigt mkt, bla, har jag badat i vattenfall, festat galet, shoppat loss i huvudstaden, blivit stoppad för fortkörning (haha!) och en massa massa mer. :)

Idag ialla fall, har jag varit och shoppat lite i stan med mina fina flickor, kan visa vad jag köpte lite senare.

Nu ska jag hoppa in i duschen för snart ska vi iväg på middag hos våra italienska vänner!

Chao



Kan ni tänka er att bara i colombias huvudstad, Bogotá, lever det 14 miljoner människor! Galet :P Nästan dubbelt så många som i hela sverige. :S



RSS 2.0