vår väder

Hej på er.

Idag har det värkligen varit fint väder, åh det gör mig så glaad ! :) Och eftersom att vädret var så fint och inget slask alls så passade jag på att inviga mina vita converse som jag fick när jag fyllde år.
Idag efter jobbet så åkte jag direkt till aspudden för att träffa lite vänner som jag inte träffat på år och dar känns det som.
Trevligt var det ialla fall, och sedan traskade jag, Rasmus och Hanna hem till Hanna och chillade ett tag & kollade på top model. Eftersom Hanna inte bor så långt ifrån mig så bestämde jag mig för att ta en promenad i det fina vädret.

Detta var min outfit idag:

    



haha, detta måste nog vara dagens bästa bild :P nejmen..jag ville inte stå där och ta kort på mig själv så jag försökte vara lite diskret. hehe.



 blommig tröja - gina

tjocktröjan - H&M

skinnjacka - Zara

jeans - bersha

converse





Och dethär var Rasmus och Hanna påväg hem till henne. :)


inte en lugn stund

Nehepp, det blev inget slappande för min del hehe. Precis efter jag kommit hem från praon så pratade jag med syster min och jag skulle tydligen med till stan, så det var bara att fixa sig igen och gå till tunnelbanan. Köpte inget, men en stor varm chocklad från pressbyrån blev det ialla fall. Behövdes verkligen i det här vädret, det är ju så äckligt kallt ute.. brr.

Idag har jag faktist tänkt att gå och lägga mig i tid för en gångs skull. Märkte verkligen att det behövdes när jag gång på gång somnade på bussen hem. Hehe, gillar verkligen inte att sova på offentliga platser, usch :) 

Jag tror inte att det blir fler inlägg idag så vi hörs imorgon istället!

Ha en bra kväll !
                                                                                                                                                       
Kram


jag är duktig

Tjenare :)

Idag känner jag mig bara så....lugn och glad. Det känns väldigt bra ialla fall. Imorse på morgonen klockan 7 gick jag ut och sprang lite med en tjejkompis, det kändes inte okej när jag vaknade upp helt slut och bara ville dra täcket över huvet igen och krypa ner i den varma sängen men efteråt när man precis har sprungit och är helt slut så känns det ju helt underbart.

För övrigt har dagen gått ganska snabbt och vi hade en bra dag med Sara på jobbet. Tänkte fixa lite te och en macka och slänga mig på soffan.

Vi hörs senare ! :)

Kram

Och detta var min klädsel idag:

  

adidas tjocktröja

jeans - gina

Och till de hade jag skinnjacka från Zara och tygskor från TopShop.



match snart

Helloo :)

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag rusar iväg.Har nämlien match snart och jag måste hinna äta och packa väskan också :)

Hoppas alla hade en bra lördag igår, det hade ialla fall jag och Julia. Julia tappade dock sin påse inne i någon affär när vi var och shoppade så det va väldigt synd. Men annars var det riktigt bra :)

Nu måste jag skynda mig! Vi hörs, ha det gött.

Kram

övernattning

Halloj

Nu är vi hemma från stan, man blir ju helt slut av att springa runt i affärer hehe.  Och jag fick med mig riktigt fina grejer, en skinnjacka och en high lighter från face. Just nu sitter jag och Julle här hemma hos mig och lyssnar på darin på hög volym och snart är maten klar också. Sedan drar vi vidare till aspudden. Vi tänkte köpa lite gott och en bra rulle och bara chilla galet.

Imorgon blir det match mot Lidingö, så imorgon blir det att vakna tidigt.

Nu ska jag forsätta att sjunga med i låtarna och fortsätta vara social med älsklingen. Vi hörs kanske senare ikväll när vi har landat hemma hos Julia.

Kram


Dagens outfit

vit tjocktröja - H&M

svart linne - H&M

jeans - gina tricot

väska - accent



Sedan fikade vi på waynes, kladdkaka och varm chocklad blev det för min del.



skinnjacka från Zara - 1395 kr



High Lighter från Face - 179 kr




mot stan

Godmorgon

Gud vilken härlig dag det är tycker jag. Jag håller just på att göra mig iordning, jag ska nämligen möta upp Julia och därefter åker vi till stan och shoppar lite, mys. Efter det är planerna att hon sover här eller så sover jag där, på den fronten är det ännu oklart men vi får ju se lite senare :)

Nu måste jag verkligen skynda mig, har mycket kvar att göra :) Men vi hörs när jag kommer hem och då ska jag också visa väskan som jag köpte igår :)

Kram

<3

Min kärlek till dig kan verkligen inte beskrivas med ord gumman. Du är verkligen helt underbar och jag älskar dig så himla mycket. Jag vet inte ens hur jag ska beskriva all min kärlek till dig med ord, och det går nog inte men jag vill bara att du ska veta att du betyder allt för mig maja. Du är en del av mitt liv nu och utan den delen saknar allt bara mening, då kan ju allt bara skita ner sig. Jag älskar dig för den du är och för att du alltid finns där och gör mig glad. <3




dagens outfit

Tjolahopp :)

Läget? Här är det grymt. Har varit med älsklingen hela kvällen idag och jag mår superbra. Mötte upp henne precis efter jobbet och sedan åkte vi vidare mot skärholmen för lite shopping& fika, själv köpte ja en väska från accent som ja kan visa sen. Och jag och maja hittade massa fina kläder på gina men jag var för snål för att köpa haha.. :P



jeans leggings - only
tröjan, egentligen en klänning som jag bara vek upp - bikbok
tjocktröja - only



lite skum bild, jag vet haha. Detta var ialla fall dagens outfit, enkelt och bra. Sedan hade jag också ett par gråa tygskor från topshop till jeans leggingsen.




voffeldagen

Hejhej :)

Efter "jobbet" mötte jag upp min älskade maja som praoar rätt nära mig. Vi gick mest runt och snackade om de senaste som hänt osv. Älskar min lilla sötnos :)

Ialla fall så kom ja hem för inte så länge sen, trött som vanligt hehe. Om några timmar är de träning men innan dess ska de bli vofflor! Mums..passar ju bra när det är voffeldan.

Vi hörs lite senare innan jag drar iväg, kram.


  

Dagens outfit som jag hade under mina fina kock kläder :)

Tröja - gina tricot

Jeans - bikbok




sedan såg man ut såhär efter 5 minuter i köket haha.



här ska de va en rubrik men jag har ingen

Hellu :)

Kom hem från träningen för en stund sen och nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen :) Hoppas ni har haft en fin dag idag, själv har min varit helt okej, man blir ju så trött av att jobba, det är helt sjukt, ännu en gång så somnade ja när ja kom hem och sov i hela 2 timmar! Helt galet. Men så är det :P Och nu ska jag sluta älta mitt resturang trams haha :)

Apropå ingenting, imorgon så är det ju voffel dagen. Jag brukar inte va så strikt med den traditionen eller så för ja tycker inte det är det viktigaste som finns så ja äter vofflor lite när som helst, men det är ju gudomligt gott iaf :)

 Nu ska jag skynda mig och duscha och försöka lägga mig i tid!

Kram

Juste, va tyckte ni om den nya designen? eller va den förra bättre? Jag tycker ialla fall att den här va mycket bättre, blev så trött på den förra!

Ge mig sommar nu !



Alltså titta på den här klänningen, man måste bara älska den. Och jag ska fanemej klicka hem den till mig, jag måste ha den! :)


                 

tänkt denna med ett par                Älskar jeansjackan!
höga klackar till :)                           (H&M)
(
www.H&M.se )



Jättefin tunika (Ellos.se)


är det såhär det känns...

..efter en enda dag på jobbet? För om det är så, så ska jag aldrig börja jobba.. haha. Helt ärligt talat nu, jag hade inte ens ork att gå fyra meter till datan och sätta på den och skriva ett inlägg. Nej, utan jag gick raka vägen till soffan och slog på tvn och till slut somnade jag. Jisses alltså, vilken dag, jag är helt utarbetad!

Men jag tänkte ialla fall berätta lite om hur det var! Jag kom dit 8 på morgonen, inte en enda minut försenad heller :) Jag träffade mina handledare och försökte charma på lite extra, första intrycket är ju alltid viktigast right? haha
Anyway, efter ett tag så märker jag hur någon annan också kommer, och gissa vem det är?! Jo, det är en gammal kompis som ja gick med ihop i min förr förra skola i sexan.. vilken överaskning och jag blev jätteglad, så vi ska praoa ihop i 2 veckor :)

Sedan fick vi ju också bära otrooligt fina kläder hehe, har tagit foto så ni ska få se hur jag ska gå runt i 2 veckor framöver..
Så resultatet av dag 1 : bra
Vissa saker och onödiga komentarer försegick ju i köket och kunde faktist ha skippats som vi inte behöver gå in på, men utöver det så gick det bra :)




Detta är Sara, vi gick i samma skola i sexan :)


japp, dethär är dagens outfit, det kunde ju ha varit värre eller hur? Men såhär ser ja ut 2 v framöver då..alltid kul

kram ! Vi hörs senare.


prao prao prao

Halloo, :)

Allt bra? Jag har ialla fall haft det ganska bra hela dagen, tills det började snöa....då sjönk verkligen hela humöret ner till botten fyfan. Jag förstår inte varför det ska fortsätta snöa, nu när man äntligen kunde börja gå med lite lättare kläder än vanligt och vart såhär glad hela tiden. Det är bara så irriterande att de ska bli såhär...men vad gör man? det är bara och sätta på sig mer kläder och hoppas på bättre väder?

Okej, slut om vädret, imorgon börjar faktist vår två veckors långa prao! Ska bli underbart skönt, förutom en sak som jag hoppats på skulle vara aningen bättre, tiderna. Jag börjar klockan 8 varje morgon och slutar runt 4, men jag skulle enligt min handledare få sluta tidigare vissa dagar. Asså hallå! 8.00-16.00 varje dag? Jag som trodde att jag skulle få möjligheten att sova ut nu när det blev prao, men nejnej där hade jag väldigt fel.
Men om jag nu ska vara lite possitiv som också är väldigt viktigt för att något ska bli kul, så ser jag ju fram emot mina nya arbetsuppgifter och så, jag har svårt att tänka mig att dom är värre än skoluppgifterna ialla fall? haha
För övrigt för de som inte vet, så ska jag praoa på en resturang ;)

Men vi får se hur de blir helt enkelt, nu ska jag gå och duscha, göra lite hand spa. Jag får ju inte komma skitig till resturangen, då kanske dom slänger ut mig? haha

Godnatt <3


match & lite shopping

Min uppdatering har inte varit den bästa på sistonde tyvärr men har haft ganska mycket att göra de senaste dagarna.
Min dag har varit väldigt bra, den började ialla fall med en match mot gröndals 93or. Sedan åkte jag iväg till skärholmen och shoppade lite, och fick med mig ett par väldigt fina saker som ja ska visa snart :)

Annars då, känner mig ganska trött och funderar just nu på om ja ska gå och lägga mig tidigt idag? Det är nog en bra ide, är man trött så är man. :)

Och här kommer dagens shopping ( ni får ursäkta bild kvaliteen på min mobilkamera..:P) 



En jättesöt tröja från Gina Tricot (färgerna är dock mycket finare i verkligheten)



Ett vanligt grått linne från gina.



Sista boken av Twilight "så länge vi båda andas".



och sist och minst, ett fint litet nagelack från kicks.


irriterad

Just nu känns de bara bajs. Maja är påväg upp någonstans där det finns snö och själv sitter jag här hemma, ska nog sova snart, har tidig match imorgon som jag måste vila upp mig till.

Känner inte för att skriva ngt mer just nu, så blir de ju när man bara vill skrika på allt som rör sig visst? anyway,  nu är det fredag och det betyder att vi har tre härliga veckor framför oss innan skolan börjar igen. Det känns underbart.

Vi hörs imorgon babes.

Kram

Vårkänslor

Hej! :)

Åh vad jag mår bra idag, imorgon är de fredag och alla prov och redovisningar är avklarade. Känns underbart skönt, och dessutom har vi haft underbart fint väder. Det är galet hur vädret påverkar ens humör asså, det är som en automatisk lyckokänsla som bara startar inom en när det är fint väder och man kan klä sig en aning mer lättklädd :) Hihi..

Annars då, nästa vecka börjar vår två veckors långa prao, ska bli roligt.. har inte hunnit ringa till min prao plats för att jag är ett klant arsel men imorgon ska jag ringa och fråga massa grejer som är viktiga. För övrigt ska jag praoa på en resturang, jag undrar vad jag ska göra, hoppas jag inte få diska bara, jag får verkligen utbrott på sånna saker hehe :) Men vi får väll se, och jag ska ta ett litet fint foto så ni får se hur de ser ut där också :)

Nu ska jag chatta med lite sköna människor och sen tänkte jag gå och lägga mig tidigt.

Puss på er.

bråttom

Tjabba

Allt bra? Här är allt mer än bra. Jag mår så jävla utomordentligt haha. ( fint ordval tycker jag). Nemen seriöst, de mesta är väll bra, min skola har prao nästa vecka i två hela veckor, och det är så himla skönt! Sedan har jag ju mina fina vänner som jag bara älskar så mycket, vad skulle ja göa utan er?

Har inte tid att skriva mer just nu, måste skynda mig att byta om till fotbollskläder och sen är det bara mars pankaka till träningen med mig, har inte tränat på 50 år känns det, och snart står jag inte ut längre haha.

kramis


hemma

dålig uppdatering jag vet, men det har varit lite tight om tid och så har jag ju velat njuta av all ledig tid och har inte haftså mkt tillgång till data.. haha många dåliga bortförklaringar här haha men så är det ialla fall. :)

Hoppas alla har haft det superbra, min helg har ialla fall varit väldigt rolig, som vanligt dårå när man hälsar på i Finland. Jag är ju halv finsk så ja har ju massa kusiner och släkt och allt vad det är där borta. Speciellt så har jag en av mina bästa vänner där som heter Nea (kusiner) som jag var hos. Vi har alltid lika kul och har vår lilla tradition, shopping, myskväll med film och massa skitsnack. Det sista kan man ju tolka på olika sätt haha.
Shopping blev det ialla fall, även om det inte var så himla mycket så blev det ialla fall en tröja och en fin plånbok :)
Eftersom vi bara stannade i en dag så blev det ju inte så mycket men trevligt var det.
I morse när jag satt på båten och käkade på frukost buffe så smsade min gulliga maja och jag var tvungen att skryta lite  med att ja satt och chillade på båten medans hon hade lektion, hehe :)



japp, detta var vad som fick följa med hem till sverige, en plånbok hehe, och en miss sixty tröja.



man måste bara älska frukost buffe :D !


dålig uppdatering

Hej! Allt bra ?

Förlåt för den usla uppdateringen, fick väldigt bråttom i fredags och jag glömde helt bort att säga att jag åkte till Finland då, så nu är jag alltså här i Finland. Sitter hemma hos min älskling Nea som för tillfället äger ut mig på guitar hero hehe :P Vi har inte hunnit ta några bilder än men det ska vi verkligen och jag lovar att lägga in dom här när jag kommer hem till sverige igen :)

Hoppas allt är bra där hemma i sverige, det är ialla fall skönt att komma bort lite, men på måndag börjar helvetet igen...har tre prov nästa vecka vilket inte kommer att bli trevligt, men sånt är livet så det är bara att försöka att se de
possitiva i allt, för stunden sitter jag ju hemma hos min allra bästavän som känner mig bäst och livet är helt enkelt perfekt.

Vi hörs väll senare antar jag ! :)

puss

ny design

Japp, ny design är påväg, väntar bara på att min söta maja ska hjälpa mig med att lägga in den, som sagt, har aldrig varit duktig på sånt, haha så fort jag ska göra sånt själv så får jag utbrott och ständer av hela skiten. Så är det med allt tekniskt och datoriskt som ska fixas...I hate it!.. bläää mår illa så fort jag tänker på det haha...Skriver lite senare skulle ba säga detta :)

Kram


090311

Hejhej (:

Hade föreställt mig att dagen skulle varit mycket jobbigare nu när man kommer tillbaka till skolan efter att ha varit sjuk men dagen har faktist gått ganska snabbt ändå. Jag och maja bestämde oss för att gå hem till mig och plugga och fika  så efter skolan drog vi till vivo och köpte bla nutella och kokosbollar.. trevligt trevligt :)

Kan tyvärr inte säga att vi har pluggat mycket men vi har ialla fall ätit goda nutella mackor med te och tagit lite fina bilder under dagen så nu tänkte jag lägga upp dom och sen ska vi nog göra ett nytt försök med pluggandet.

Vi hörs lite senare när jag har slängt ut maja..haha :)

puss



vår lärorika spanska lektion, stackars adam blev offer för de. haha


Min och Majas favorit plats i skolan :) Vi kallar den för Big Mama :P



Kanske ska söka till top model eller vad tycker ni haha?

    

Inne på vivo :) Vitt bröd med nutella, finns det något godare?


sova?

vad säger ni, är det dags att gå och lägga sig? Jag tror det. Vi hörs imorgon om jag inte kvävs av att jag inte kan andas genom näsan haha. (Här tycker vi synd om oss själva haha) :)

Puss

sömn problemos

Det här är inte klokt..kommer ni ihåg att jag sa att jag är väldigt hes och sa på skoj att ja låter som en kille i målbrottet...?  Just nu, kan jag knappt få fram en viskning haha, och inte sova heller för den delen. Detta är inte bra alls, och jag som vill spela fotboll på tisdag! Det kan jag lugnt glömma :(

Vet inte vad jag ska göra nu, har försökt sova sen klockan halv 12, resultat: inte så bra....jag somnade dock i en halvtimme men sen drömde jag ngt läskigt för jag vaknade och sen kunde ja inte somna om :( ....

Äsch, nu ska jag chatta lite med några och sen göra ett nytt försök att sova hehe :)

Kram


tv mys

För en gångs skull så har jag faktist kommit ihåg att söndagar är den dagen som det går flera bra program på tvn, så snart börjar tv mys med en kopp te tänkte jag :)

Och snart börjar helgen ta slut och skolan börjar igen...detta borde vara olagligt och dom som har bestämt att det ska va på dethär viset borde spärras in och skickas till mental sjukhus rent ut sagt. Man hinner ju inte ens vila ut sig på två fjuttiga dagar, och jag är ganska säker på att dom flesta skulle hålla med mig, visst? :)

Men nu är det ju som det är, tyvärr.. det är bara att vara possitiv och se framåt :) Om 2 veckor är det ju påsklov! Jippie!

De sista trevliga orden får avsluta dethär tråkiga inlägget och blir också sista för idag :)

Nu:

parlamentet 20.30

Beck 21.00



sjuk

Hej på er. Hoppas allt är bra. Har inte gjort så mycket idag och är inte på skriv humör heller för den delen. Har åkt på en riktig förkylning som jag håll på att snacka om nu i några dar och nu sitter jag här hemma och surar :P ..
Och pga att jag är sjuk så missar jag också våran första utomhus match mot aspuddens 93or. Känns inte okej alls.. men jag får bara önska tjejerna lycka till :)

Nu tänker jag dricka en kopp te och äta massa strepsils, så får vi hoppas att jag kan spela på tisdag!

kramis


Biokväll

Nu är jag hemma efter en lyckad kväll ! Jag och min vän Matilda pratade lite igår om att vi kanske skulle gå och se en film idag, och så blev det. Åkte in till centralen och mötte upp henne, därifrån gick vi direkt och köpte biljetter till Benjamin Buttons otroliga liv och efter det gick vi till hötorgshallen och käkade mat. För min del blev det pizza, och Matilda ville väll vara lite nyttigare och beställde en pasta tallrik :)
Vi han inte mycket mer innan bion började och jag måste säga att det var en riktigt bra film. Dom har verkligen lyckats med den. Helt otroligt bra och lite sorglig va den ju också, men sånt gillar jag. Så om ni inte har sett den, gå och se den ! Verkligen en film som jag rekomenderar.

Nu ska jag gå och dricka en kopp te med massa honung i, halsen gör fortfarande ont och jag låter fortfarnade som en kille i målbrottet...men jag får faktist skylla mig själv, jag ska ju alltid envisas med att gå runt utan halsduk när det är 1 plus grad ute.

      

Undrar huuur många gånger under filmen som jag påpekade hur snygg Brad Pitt är ! :)
(när han inte va en gammal gubbe haha)



Alla som inte sett den än, gör det!


let's dance, heja Morgan!

Varken utgång eller träffa kompisar blev det för mig ikväll. Istället stannade jag kvar hemma och tittade på let's dance :)
Det var väll några fredagar sedan man såg på det men det är faktist ett helt okej program att titta på när man inte har något annat för sig :) Mina favoriter är såklart Morgan och Helena för att dom är bäst och Morgan är verkligen riktigt duktig på att dansa tycker jag! Tur att dom blev kvar i tävlingen, annars hade jag ju verkligen börjat strejka mot let's dance, helt klart haha :P
Vad som stör mig är att Elisabet som är så usel på att dansa alltid ska gå vidare! Enligt mig så är hon dålig men dom som röstar tycker ju tydligen inte som jag.. :P

Förutom let's dance så har jag tydligen fått en mindre infektion i halsen och låter just nu som en kille i målbrottet....låter inte så lockande va? Så nu tänker jag undvika alla människor som vill prata med mig haha, för deras eget bästa säger jag bara.. :)

Ska nog göra en kopp te och gå och lägga mig sen...får hoppas att jag låter lite mer som en tjej imorgon? eller vad säger ni? haha



YEAH! Go Morgan!


Äntligen helg

Äntligen så är det fredag! Jag har verkligen längtat efter den här dagen, inte precis för att det har varit en speciellt jobbig vecka men ändå..vi har ju trots allt haft ett par prov i veckan, två engelska och ett svenska. Hoppas det gick bra, det kändes helt okej ialla fall :)

Håller just nu på att städa upp lite i mitt rum som för tillfället liknar mer en avfalls plats än ett rum, very attractive. :)
Och planerna för ikväll är lika med 0. Inga planer so far men jag ska nog börja sms runt lite och se om det är någon som vill hitta på något :)

Och, nu tror jag faktist att jag har fått napp, tove smsade precis tillbaka och sa att hon eventuellt kan göra något ikväll så jag ska ialla fall börja göra mig iordning lite grann ifall att liksom...inget extremt men lite grann :)

Kramisar!



Mini shopping

Hellu

Eftersom jag inte bloggat på några dagar nu tänkte jag bara berätta lite om min födelsedag som va i lördags. Det var ialla fall jag och mina nära och kära som firade mig på kvällen och jag fick riktigt fina presenter! T.ex. dom önskade conversen :) presentkort, en jättefin guldängel som man har runt halsen och mycket mer. :) Tanken var att jag och bästisen Hanna (www.hannaau.blogg.se) skulle gå på bio men så blev det inte så vi stannade hemma istället.

Och vad har jag gjort idag då? Jag har faktist haft en ganska lugn dag idag. Vi hade halv studiedag idag så jag åkte förbi skärholmen en sväng och gick lite i affärer, köpte inte så mycket men en sminkborttagnings kräm från nivea och ett fransk manikyrsett fick ialla fall följa med hem. Och nu ligger jag här i soffan och latar mig :)

Ska nog gå och städa undan lite grejer nu som ligger lite överallt i huset. Vi hörs :)



fick till slut mina efterlängtade converse :) <3


RSS 2.0