back on track

Hej mina söta små gullungar :)

Allt bra? Jag har haft det jättetrevligt på mitt konfa läger det var verkligen jättekul. Hoppas ni också har haft en bra helg. Det var jättefint där borta där vi var ialla fall och våra hus låg precis brevid vattnet och bastun. Hehe och tjejerna och killarna fick sova på olika våningar och vi fick inte sova i samma rum absolut inte och vi fick inte vistas i deras korridor efter läggdags, hm undra av vilka anledningar ? haha.
Anyway, exept that little issue så var allt kanoners. Och juste haha en sak till som jag nästan glömde, detta var också en liten sak som var viktigt att veta :

svordomar= 10 armhävningar
gå in med skor = 50 armh.
komma försent till andakt/samlingar = 10 armh/per minut

Japp, slutsatsen här, man får riktigt fina arm muskler ialla fall (; hihi. Nejmen, jag klarade mig ganska fint, endast 40 st.

Jaha, det var de ja. I sommar åker vill tillbaka dit men då är vi där i en vecka istället :)
Vad har ni sötungar gjort idag då? Själv kom jag ju hem idag, sen konfirmerades min bästavän Hanna sig som jag missade! eftersom jag va där ja nivet men jag han ialla fall till tha efterparty så där har jag väll varit hela kvällen.

Ska nog sakta men säkert börja röra mig mot so boken som ligger och väntar på sängen, måste repetera inför provet som är imorgon bitti. Önska mig lycka till!

Puss / Carla



detta var jag, för några dar sen ehe... :P Ser lite konstig ut faktist , jaja vem bryr sig (;



Och detta är jag just nu :) Aningen trött.

Puss igen (;

läger över helgen

hejhej sötisar :)

Shit jag har verkligen halkat efter med bloggandet. Har haft det ganska stressigt domhär dagarna och jag måste ju faktist prioritera skolan före datan, hur hemskt det än låter hehe :P Måste tänka på betygen, ska försöka höja alla G till VG , , hade nyligen utvecklingssamtal och då fick jag veta att jag fick IG i bild..och nu lovar jag att ni tror, men shit, hon måste rita/måla lika bra som en 1 åring, men det är inte sant även om det hade varit ganska kul haha, grejen är att hissen går inte riktigt ända upp i vår bildlärares hjärna om ni fattar. Så, ungefär halva min klass fick ju IG förutom fjäskpropparna..

Aja, nu är det ju fredag och allt i skolan är avklarat ialla fall för denna vecka, hade Fysik prov och engelska redovisning idag, hoppas det gick bra :) Ialla fall, kommer inte kunna skriva så mkt förrän på fredag eftersom jag åker på konfa läger i helgen. Ska bli kul förutom att jag inte känner en enda människa haha. Det blir säkert kul ändå ;)

Om jag glömde säga det så sitter jag hemma hos en av mina bästavänner Hanna, snart måste ja börja gå hemåt eftersom det är idag jag åker. Ha de gött så hörs vi så snart som möjligt !

Kram


förlåt

HEj på er sötnosar

Sorry det har inte blivit så mkt nu på senaste, har så mkt nu, nivet plugg, skolan dödar oss, jag vet att alla känner igen sig så ni förstår säkert :)

Hoppas ni ha haft det skitbra, själv är det stressigt just nu, kom hem från träningen för inte s länge sen och nu ska jag sätta igång med pluggandet igen tyvärr. Lovar att skriva typ när jag är klar me läxorna och då ska ja berätta lite mer om vad som händer haha, pusspuss :) <3

mental sjukhuset here I come?

Hej gullisar

Det var väll typ en dag sen jag bloggade sist. Det har inte hänt så mkt sen dess, förutom att jag har suttit i min lilla depritions bubbla hela dagen idag. Jo det var ju såhär liksom, va hemma, längtade efter att få spela fotboll , va fett taggad allting, sen så visar de sig att det bara är vissa som är kallade och ibland äre vissa som får stå över och blabla, såklart är det jag som är den olycksamma personen, blir helt galen och bara sitter och typ hataralla haha. Sen började ja tröst äta massa tomater och chocklad, haha härlig blandning? jag är fan störd ihuvet, måste spärras in på mental sjukhus haha shit.

Aja, förlåt om det här inlägget blir så tråkigt att ni baravill gråta haha förlåt men imorgon så skriver jag igen :)Nu ska jag ta en lång dusch och sen blir det sängen.

Godnatt och puss

märkes klänningen...

Halloj hallaoj

Nu är jag tillbaka efter en vända på stan. Vi gick runt lite på bland annat H&M , Åhléns & Odd Molly. Vi såg jättefina kläder och när vi kom in i en affär så såg jag den, min avslutnings klänning, helt solklar och ba hängde där mitt framför näsan på mig. Utan att ens kolla efter vad för slags klänning det var och pris så rusade jag in med den i omklädningsrummet och blev kär. Ja, sånt händer väll alla någon gång, efteråt när jag hade tid att se efter vilket pris och märke det var så fick ja typ värsta panikångest attacken när jag kollade men inte ens det stoppade mig :)

Så nu är denna underbara fantastiska klänning min och hänger trygt i min garderob där ingen kan röra den. Tänker inte avslöja än var jag köpte den eller vilket märke hehe.

Ska gå och dricka en kopp te nu, känner att de börjar svida lite i halsen vilket absolut inte får hända eftersom vi har seriepremiär med laget imorgon mot Täby. Spännande :)

Vi hörs lite senare!

Kram

stockholms stad

hej igen!


Har lite bråttom så de blir ett kort inlägg. Jag ska hänga med syrran till stan som smakråd till en present och sedan ska vi nog bara gå runt lite och chilla galet. Min syster är verkligen den bästa och den bästa medicinen mot ledsenhet. :)

Måste hoppa in i duschen nu och börja göra mig iordning. Vi hörs senare sötingar.


kram



hittade en galen bild på mig idag när jag kollade igenom lite bilder.


lördag morgon

Godmorgon babes

Allt bra med er? Vaknade precis och känner mig fortfarnade lite seg. Ute är det ialla fall fint väder och jag funderar på om det inte är dags att ta en dusch och fixa sig. 
 Men jag känner mig inte så suger på de riktigt än, e rätt nere eller mest ledsen över en grej som har hänt men jag hoppas det går över snart, kan ju säga att de handlar om en grej med min vän, som tydligen aldrig mer vill träffa mig, inte prata med mig, han vill inte ens smsa med mig tydligen och sånt gör ont även om jag vet att det är för en bra sak, ni vet väll själva kanske? Om en vän som ni verkligen gillar bara bryter kontakten med er och ni kan inte göra ngt åt det. Mm, men vet ni vad, jag ska nog ändå gå och fixa mig, måste ut och komma på andra tankar. Ska ringa älsklingen senare också, min bästavän som alltid gör mig glad.

Vi hörs sen gullungar

Kram

äckligt kallt ute

Tjenare

Kom precis hem efter att ha vart ute typ hela kvällen, (kallt!!) ialla fall,  jag och maja gick till telefonplan för att möta upp fredrik och michel. Därefter åkte vi in till slussen och satte oss med en latte vid vattnet, mys. Haha men efter ett tag så spilde michel typ halva sin latte på byxorna haha :P

Aja, sen åkte vi iaf hem och lite senare träffade vi också två andra som går i vår skola. Pallar inte skriva nu e helt slut men ja lägger upp lite bilder från idag iaf. Hare gött.

Kram


Jag idag när vi var påväg hem till mig från maja :)



dagens

jeans jacka - bershka

linne - gina

tröja rosa randig - gina (majas)

skärp
- only

jeans - bershka

skor - topshop


va så fint och ba sitta där,dricka sin latte och ba chilla galet. Mys :)


michel me sin latte och fredrik som sitter bakom :)





utgång

Helluu

Allt bra? Drog till stan en sväng med maja efter skolan idag. Trevligt trevligt, vi gjorde inte så mkt typ gick runt i affärer en stund och sen blev det en fika på waynes på hötorget.

Sen när vi var påväg hem så träffade vi michel och fredrik som tog samma buss som oss så vi har planer på att träffas lite senare ;)

Ja och nu sitter vi här hemma hos maja och ska snart börja fixa oss för utgång. Tror inte att de blir så mkt på ett tag men jag lägger upp lite bilder senare när jag kommer hem :)

Kram

torsdag är världens längsta dag

Hej på er!

Kom hem för typ en timme sen och kände att jag va as hungrig så jag var tvungen att fixa ihop ngt innan jag började gnälla för mig själv att ja är hungrig haha, och med mina kocking skills så går det kanske inte sådär jätte snabbt haha.

Ialla fall, gissa vem som var världens klant imorse? Fattar inte hur ja kunde glömma bort, any way, vaknade på morgonen kl 06.30!! Och började fixa mig och stressa till skolan. När ja kommer till skolan så finns de typ ingen där i min klass och ja typ sätte rmig på bänken och väntar på maja. Sen kommer jag på, FAN JAG HAR JU SOV MORGON IDAG! så jag började egentligen09.50! Så de va bara att traska hem igen hehe.

Japp de va min morgon, idag har jag som sagt varit på finska....inte såkul, eller snarare, skit fucking tråkigt, somnade på lektionen idag, pinsamt som fan eftersom ja vaknade och märkte att alla kollade på mig haha. Sen sa hon att ja fick gå hem, hon e snäll iof :)

Ja, och just nu sitter jag och lyssnar på musik på hög volym som ja brukar göra ofta. Haha jag ha en stark känsla av att mina grannar inte uppskattar det haha. JAja, lite får man tåla, visst?

Ska lägga in lite bilder sen också som jag lovade igår.

Chao

bed time

hej sötungar

Nu har ja ätit och duschat och varit duktig och plockat ur disken hihi :) Tänkte slänga in lite bilder från min resa till spanien, hinner dock inte lägga in alla, jag tog ganska många hehe men jag lägger in resten imorgon när jag kommer hem istället :)

Vi hörs imorgon :)

Kram

  

inte så intressant, köpte en chic tidning medans vi väntade på att vårt plan skulle komma och sen läste jag ju också den tredje boken av twilight som e galet bra :)



hehe, mycket fin måste jag säga. Man ser inte så mkt men jag försökte faktist vara lite diskret och int ba sitta ochta massa foton på mig själv haha :P

 

min goda lunch, haha :D

Sen kom vi fram till spanien och pappa bjöd ut oss på resturang första dagen, och gissa vem som sitter där? världens sötaste kille, fyfan jag var tvungen att smyg fota hnm haha...



jag lovar att han såg mkt bättre ut i verkligheten :P Han gjorde ngn konstig grej me munnen för att han skrek åt tvn där de visades fotboll haha :P Och förlåt spanska pojken haha :D <3

Ja, det var väll inte så mkt bilder dethär, det kommer mer imorgon jag lovar :) Men jag kommer hem sent imorgon eftersom jag måste gå på finska.......skit , ja ja går på finska för att min moder är finsk som gör mig till halv finsk och ja, ni fattar haha. Not my choice.

Kram och puss


onsdaag

hejhej!

Kom precis hem från fotbolls träningen och sitter nu i soffan me lappen. Helt ärligt har jag inte orkar blogga tidigare idag eftersom min kropp fortfarnade inte har tagit igen all förlorad sömn som ja förlorade så när ja kom hem somnade ja på en gång och sen fick ja rusa iväg till träningen :)

Hoppas ni har haft en trevlig dag ialla fall :) Jag tänkte gå och ta en dusch och äta något och sen ska jag lägga in lite bilder från spanien, inget speciellt men de kanske är kul ialla fall hehe :P

Chao


väldigt trött

Hejhej :) !

Nu är jag hemma igen ! Känns riktigt skönt och vara tillbaka faktist, även om det är nice med att vara utomlands också såklart ;) Hoppas alla hade ett jättebra påsklov ialla fall, det hade ialla fall jag :)
 
Är sjukt trött nu eftersom jag inte fick sova ordentligt idag eftersom jag kom hem klockan 3 på natten och så, så jag tänkte lägga mig i tid idag. Men imorgon ska jag bland annat lägga upp lite bilder från spanien och lite sånt kul.

Ha de gött <3

Kram

still in spain

Helloou :)

Jora de blev lite mer internet cafe for min del. MIn dag har varit veldigt bra, solade po balkongen nestan hela morgonen och sedan har vi nestan bara varit iveg hela dan med mamma och pappa. Bland annat okte vi till en jettefin strand och solade ett tag. En rolig grej som hende var att, vi var precis povag till bilen ner det oker forbi en bil med tvo killar i typ 20 ars aldern som forst visslar so jag tittar upp och sedan ropar : Hola guapa! guapa! haha och det betyder ungefer: hej sotnos. Sjelv borjade ja ba garva at de , men mamma daremot som gick breve blev inte lika glad utan sa till pappa, sont der e inte trevligt, ser dom inte att hon bara e 15 ar? hahaha dagens hojdpunkt :P

Jaja, min tid borjar ta slut nu, kommer nog inte skriva mer fran spanien men forsoker uppdatera nar jag e tillbaka. Om jag ska vara erlig borjar jag lengta lite till sverige nu hehe, klart det e skont har men ja saknar ju mina fina vanner och so.
Men vi hors om nogon dag eller so!

Kram fron spanien

Spanien

Hej bloggen! (obs, kan inte skriva de 3 sista bokstaverna hehe)

Sorry att ja inte har kunnat skriv tidigare asso. Plus att jag glomde skriva att jag okte till Spanien i tisdags! Doligt av mig.
Men i alla fall, jag okte till spanien i tisdags och kommer hem nu sent po mondag. Lite jobbigt eftersom det e tidig uppstigning till skolan sen men ja, vad gor man liksom. Just nu sitter jag po ett internet cafe bland rokiga spanjorer, fyfan va dom roker asso haha :P Och skriker, man vill ju ba go fram och be dom holla keften haha.

Anyway, hoppas ni har haft det riktigt bra! Sjelv har jag det riktigt bra och dessutom har det varit jettefint veder so jag har passat po att sola mycket ockso. Jag lovar att skriva mer sen och legga upp bilder osv :)

Nu moste jag njuta lite av den tid jag har kvar po datan eller legga i nogra euro till, har exakt 12 minuter kvar hehe.

Om jag inte kommer hit imorgon so skriver jag antagligen ner jag e hemma igen.

Kram

måndag morgon = städa & packa

Godmorgon godmorgon

Sovit gott? :) Det har ialla fall jag gjort. Idag verkar det bli sol igen, härligt. Tyvärr så kommer jag stanna inne typ dom kommande 2-3 timmarna eftersom jag måste tvätta kläder inför resan och packa väskan samt städa mitt rum. Alltid lika kul haha.. :)

Om jag inte tänker helt fel nu så är det också så att min älskling Hanna kommer hem till sin mamma idag och därför ska jag också försöka få in en liten träff med henne !

Nej nu måste jag skynda mig om jag ens vill komma ut idag !

Vi hörs lite senare!

Kram

söndag

Hej på er

Sorry att jag inte har hunnit skriva idag, har haft fullt upp hela dagen faktist.
Jo, min vän matilda sov ju här hos mig igår till idag, och vi hade det riktigt trevligt, även om vi hamnade framför tvn och glodde på en ganska tråkig film. Och imorse fick vi gå upp rätt så tidigt eftersom vi hade match mot järfälla.

Och om bara några dar så sitter jag på flyget till spanien ! ska bli helt underbart skönt. Har dock inte hunnit och packa väskan så det är nog bäst att jag börjar sätta igång.

Vi hörs !

Kram

ändrade planer...igen

Ja nu bestämde jag mig för att inte gå på dendär festen hehe. Det kan ju vara lite tråkigt att man inte känner någon och bara sitter där och lägger på ett fejkat leende..nej sånt tycker jag inte om...så istället så har jag bjudit över min vän Matilda hit hem till mig för en "sleep over" kväll :) Vi hade tänkt att vi går ut en sväng och spelar lite boll och sedan blir det nog filmkväll :)

Nu måste jag skynda mig och röja upp här i mitt rum innan min gäst kommer hihi.

Vi hörs senare!

Kram


haha, lite roligt var de ju :)

- Det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- Människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- Längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme x 3.
- Lårbenet är lika hård som cement.
- Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.
- På varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier.
- Kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen.
- Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står.

Kvinnor har redan läst färdigt detta inlägg.
Männen tittar fortfarande på sin tumme.

:P !

bra pigment eller?

Goddag alla vackra människor!

Ja, det var ju egentligen meningen att jag skulle ha åkt till skärholmen idag för lite shopping, och dels vara med och köpa en present. Men sen tänkte jag efter lite: Vill jag verkligen spendera ett par timmar inne i ett shopping center precis idag när det är så vackert väder? Nej verkligen inte! Och som den sol njutare som jag är så bestämde jag mig istället för att köpa en glass och gå ut med min vän bella.
Och inte nog med att jag fick komma ut i solen, jag fick också färg på benen! Ja, alltså jag drog på mig ett par shorts (dock lite länge som gick ungefär till knäna) och efter ca 2 timmar ute så veck jag upp  byxorna och märker att ja har fått en rand !! Glad blev jag, och isabelle avundsjuk, hehe :) <3

Trevlig trevligt, nu ska jag nog lägga mig och vila en stund och sen ska vi nog iväg snart.

Ha de gött. Pusspuss

 

Jag och Isabelle i det varma vädret! :)


 

Detta var mina shorts/uppvikta byxor som fick gå på idag. Från Bersha.En aning brunare blev jag ju ialla fall ! :)
                                                                                                                 



underbar dag

Godmorgon

Kvällen igår blev väll sådär lyckad kan man säga. Träffade ialla fall min kompis fredrik och vi hamnade nere på västbergas fotbollsplan och kollade på match. Sen kom det massa folk och det blev helt enkelt inte sådär jättekul.

Idag tror jag inte att de blir så mycket bloggande för min del. Ska följa med och köpa en present till en person som vi ska fira idag. Egentligen så känner jag typ ingen där och ja undrar varför jag ens ska med men jag hoppas jag står ut ialla fall :P

Nu måste ja klä på mig innan vi åker hehe.

Kram


PÅSKLOV!

Ååh vad härligt att det äntligen är påsk! Det ska bli riktigt skönt för jag ska nämligen åka till Españaaa :) Så det kommer bli mycket shopping för mig del, och dessutom mycket sol..wonderful !!! Så det är bara att packa ner bikinin och solbrillorna och sen är jag redo ;)

Ikväll var det tänkt att jag och maja ska träffa en utav mina kompisar som jag inte träffat på länge. Vet inte riktigt vad det är vi ska göra, men det löser sig nog.

Ska gå och ta en dusch och sedan höra av mig till maja.

Vi hörs

Kram


torsdag

Hello :)

Dålig uppdatering från min sida, jagvet. Det är bara de att jag inte haft så mycket att skriva om så jag struntade i att skriva alls. Hoppas alla har haft det skitbra ialla fall. Och var det någon som blev lurad den första april? Själv blev man inte lurad, försökte istället lura maja men det blev bara misslyckat haha för hon läste mitt sms dagen efter :P.

Ja och eftersom det har varit så underbart fint väder idag så passade jag och sara på att smita ut och sätta oss i solen med en kopp kaffe och snacka lite skit. Det kan verkligen behövas, man blir ju helt slutkörd på min prao. Helt asjobbigt haha.

Nu ska jag gå och dricka en kopp te och ba chilla en stund innan jag går och lägger mig, måste vara pigg och glad imorgon, har nämligen fått höra att dom dränker sina praoelever där ja praoar sista dagen...vi får väll se, eller så är de vi som dränker dom? De sista lät ialla fall mycket bättre :)

Kram



min söta kompis Sara idag när vi satt ute.



dagens outfit, förkläde från h&m... haha skoja, tänkte bara visa er en bild på hur vi måste gå klädda haha.

RSS 2.0